Пеев вкара на ЦСКА, но Амкар загуби от шампиона

21:32
Пеев вкара на ЦСКА, но Амкар загуби от шампиона
Георги Пеев откри резултата, но в крайна сметка тимът му Амкар падна с 1:2 като гост на шампиона ЦСКА Москва, за който в игра не се появи останалият като резерва Георги Миланов.

Пеев наказа Игор Акинфеев още в първата минута на срещата, а титуляри за гостите бяха още Захари Сираков, Благой Георгиев и Петър Занев.

Сираков обаче бе сменен заради травма в 19-ата минута, докато Георгиев се отличи с жълт картон. В 24-ата минута ЦСКА изравни чрез централния си нападател Сейду Думбия. Георги Пеев бе сменен в средата на втората част, а Муса пък успокои "армейците" с победен гол 13 минути преди края на редовното време.

Амкар преспокойно можеше да си тръгне поне с точка днес, но в крайна сметка допусна 10-а поредна загуба от ЦСКА в Москва. Така след 7 изиграни мача ЦСКА остава лидер в шампионата със 17 точки, докато Амкар е шести с 11.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madmaxxxx
31.08.2013 01:09

Някой без да се заяжда може ли да ми обясни защо сираков и пеев не са викани в националния? Гледал съм мачовете на Амкар... Сираков може да е много ценен в защита, въпреки че не е толкова класен. И на двамата опита им личи при почти всяко докосване.. не разбирам

Jurka5
31.08.2013 12:20

Сега е ясно,че няма да ги викне. Единият е на 36,другия на 34,но защо не ги викаше преди 3-4 години? Или трябваше зетя Миланов да играе? Тогава халф нямахме,а Пеев щеше да свърши много добра работа,но като всичко друго в тая държава само партенки и врътки да се правят. Двамата са със статут на легенди,а в националния ни отбор всякакви мизерници играят..

Fabregas_boy
31.08.2013 01:30

Пенев иска да подмлади отбора.По същата причина не викаше и Мартин Петров.

katal0neca
30.08.2013 22:04

Еее да го продават най-накрая Хонда и да има повече шансове за изява на Миланов. Защо го взеха да търка само скамейката ли *angry*