В Динамо се готвят да играят в ЛЕ и през пролетта

17:11
В Динамо се готвят да играят в ЛЕ и през пролетта
Изказвания след днешния жребий за груповата фаза на турнира  по футбол Лига Европа, който събра в група "В" българският  участник Лудогорец /Разград/ с холандския ПСВ Айндховен,  украинския Черноморец Одеса и хърватския Динамо Загреб:

Здравко Мамич - изпълнителен президент на Динамо /Загреб/:

"Деликатна група за нас. С оглед на това, че изпаднахме от  най-елитното състезание - Шампионската лига, сега целта ни се  налага от само себе си - до дочакаме пролетта в турнира Лига  Европа. На всяка цена!"

Дамир Кръзнар - помощник треньор на Динамо /Загреб/:

"Можеше и по-добре, но можеше и по-зле. ПСВ Айндховен е  атрактивен противник и гледахме неговите добри игри през  последните дни. Черноморец е, трябва да призная, напълно  непознат за нас, а Лудогорец ни е добър познат. В резюме - имаме право да се надяваме и през пролетта да играем в Европа. Знаем качествата на Лудогорец и това, че ги елиминирахме трудно.  Бяхме във втора урна при тегленето на жребия, значи, че сме
вторият фаворит при жребия. Украинците заслужават уважение,  защото тяхната лига най-малкото е с реномето на нашата. Като  цяло, Лига Европа е добър мехлем за раните от Шампионската лига".

Фатош Бечирай - нападател на Динамо /Загреб/:

" ПСВ и Лудогорец ги гледах в квалификационните мачове, но не  познавам украинския отбор. До тази седмица имахме за цел да  влезем в Шампионската лига, а сега нашата цел е да играем  колкото се може по-добре в Лига Европа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
30.08.2013 17:29

Иначе според мен Динамо ще са последни в групата *joking*

biserms
30.08.2013 17:28

"Украинците заслужават уважение, защото тяхната лига най-малкото е с реномето на нашата."

Тоя нормален ли е ? В Украйна какви отбори играят - Шахтьор Донецк , Динамо Киев, Металист Харков, Днепър.... Тръгнал да ми сравнява украинското първенство с хърватското, където само Динамо Загреб има някакъв имидж. Другите са пълни анонимници.