Стоев: Ще ни е трудно срещу всички отбори в групата

16:21
Стоев: Ще ни е трудно срещу всички отбори в групата
Старши треньорът на Лудогорец (Разград) Стойчо Стоев  определи ПСВ Айндховен за фаворит в група "В" на европейския  клубен турнир Лига Европа. Българският шампион ще играе срещу
холандския гранд, срещу украинския Черноморец (Одеса) и срещу хърватския Динамо (Загреб).

"Не можехме да имаме никакви по-специални желания, защото  бяхме в четвърта урна. Срещу всеки отбор ще ни бъде трудно. ПСВ  изглежда фаворит. Миналия сезон изгубихме Динамо (Загреб) във  втория кръг на квалификациите за Шампионската лига, но не трябва да търсим реванш в предстоящите двубои. Тези групи са голямо  предизвикателство за нас и е необходимо да извлечем позитивното от мачовете", заяви Стоев след жребия.

Мачовете в груповата фаза на турнира Лига Европа започват на 19 септември и завършват на 12 декември 2013 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
30.08.2013 17:33

Не ги направи отбор исках да кажа, не успя да им донесе спокойствие, да ги развие психически.

kirilfan
30.08.2013 16:29

В Европа няма лесно бе бастун. Вземи се малко в ръце това не ти е Миньор Перник и Монтана да играеш дербитата в "Б" група. Това е Европа,ако не знаеш! Защо ли имам чувството,че ще развалиш хубавия Лудогорец и ще ни изложиш. Дано чувството ми да е грешно, защото тука те гледа цяла Европа и ако се изложиш, разбира цяла Европа,а не като си в България да ти се смее адаша и Наско. Стягай прашката, да не ти е стегне шефа *joking*

Mockingbird
30.08.2013 18:21

Не мога да разбера какво толкова искате от Стоев, човека дойде и за 7 или повече двубоя не допусна загуба и класира отбора във Европа..

aa2
30.08.2013 17:32

Аххх, ама колко си тъп.Точно този човек направи Лудогорец това което е сега.Петев съумя да изгради горе-долу отбор с по-добри играчи, но не ги направи добър състав, Стоев го направи.Ако беше останал Петев пак щяхме да мечтаем за догодина.Глупак.Човека да не ти е казал, че ще е лесно, той казва точно обратното.Ама без да се замисляте пишете простотии, а ти се изложи тотално.

bahtimaikata_97
30.08.2013 16:27

достатъчни са победи над Загреб и Одеса и Лудогорец е в 1/16 финалите *beer**cup*