Хайдук пуска Блажевич със свободен трансфер в Левски

13:55
Хайдук пуска Блажевич със свободен трансфер в Левски
Хайдук Сплит ще пусне вратаря Горан Блажевич със свободен трансфер в Левски, съобщава "Слободна Далмация". Блажевич, който беше най-добрият играч на Хайдук през миналия сезон, има обещанието на ръководството на клуба да го пусне без финансови претенции, ако той се откаже от част от дължимите му възнаграждения.

27-годишният страж пристигна в София снощи и днес преговаря за личните си условия със сините. Според информации в хърватската преса, 200-сантиметровият Блажевич е готов да подпише с българския вицешампион срещу годишна заплата от 120 хиляди евро.

Вратарят си търси отбор от началото на лятото, тъй като при новия наставник на Хайдук Игор Тудор загуби титулярното си място за сметка на Ловре Калинич. Той вече е трети избор и от началото на сезона дори не е попадал в групата за мачовете на отбора от Сплит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
30.08.2013 14:07

Добър вратар за левскарите - трети избор на хърватски отбор от средняшка класа (четвърто място миналия сезон, а то освен Динамо и Риека нищо друго не струва)....100% имат поне един юноша, който да пази по-добре и който няма да взема по 10 хиляди евро годишна заплата.

kirilfan
30.08.2013 16:24

Гледай цирка сега. Наско ще каже,че тоя е от световна класа и е бил твърд титуляр в Хайдук Сплит. Ще започне да говори как ще вдигне класата,а всъщност ще е на нивото на Пламен Илиев. Не знам, защо не се дава шанс на Махаил Иванов и Ивайло Василев. Защо ги привличат тези млади вратари,за да им убиват таланта ли, хубаво на Пламен Илиев не му върви играта, нека пусне някои от резервните вратари,а не да се купува някакъв анонимник, който е поредния с богата визитка,а като излезне е гола вода...