Пашинг - Ещорил, спечелен

17:39
Пашинг - Ещорил, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 13 познати от 22 мача - 59.1% успеваемост

Залог на деня за 29.08.2013 г.



Пашинг направи истинско чудо през миналия сезон, като спечели Купата на Австрия, след като отстрани най-големите грандове в страната Рапид Виена, Аустрия Виена и Ред Бул Залцбург и то на техните стадиони. Той обаче продължи да се подвизава в третото ниво на австрийския футбол и показа, че участието му в Лига Европа ще приключи още тук. В първия мач в Португалия Ещорил спечели с 2:0 и си осигури чудесна преднина, а тогава играчите на Пашинг не успяха да отправят нито един точен удар в очертанията на вратата на своя съперник. Днешният сблъсък няма да се играе на стадиона на Пашинг, защото той логично не разполага с лиценз да домакинства на срещи в международните клуби турнири, а ще се проведе на стадиона в град Линц в близост до него. Пашинг няма да могат да използват един от най-добрите си играчи и голмайстор на тима Юсуф Отубанйо, който се отличи с три гола в три мача от началото на сезон. Всички тези факти дават малки шансове поне на теория на домакините, предвид и разликата в класите, да успеят да измъкнат нещо, дори на австрийска земя.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
29.08.2013 17:58

Може да се пробва една двойка на Войводина ,за по-смелите*smile**thumb_up*