Илиян Стоянов: Излизаме единствено за победа

17:44
Илиян Стоянов: Излизаме единствено за победа
Защитникът на националния отбор на България Илиян Стоянов изрази надежда, че ще победим ЕЙРЕ и ще се класираме на Световното първенство в ЮАР 2010 година.

"Най-важното за нас предстои. Разучавахме съперника в първия мач, сега пак ще го правим, ще се опитаме да напипаме техните слаби страни, защото всеки отбор има и силни и слаби страни, и се надявам ние да успеем да се възползваме от техните слабости. Не ни интересуват техните закани, че искат да станат първи в групата, ние също искаме да играем поне на бараж. Събота излизаме с една единствена цел да победим. Знаем, че ще бъде тежък мач, но вече леки съперници няма и гледаме само към успеха", сподели Коловати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivoarsenal
02.06.2009 10:07

Илиян Стоянов е поредното недоразумение в така наречения треньор на националният ни отбор.Чудя се как може след толкова слаби мачове които той направи как е възможно да продъжават да го викат?????
Та през него минават както си искат всички недоказани и доказани футболистчета от каквито и да са отбори.Надявам се все пак че нашето нападение ще вкара един гол по-вече от отбора на Ейре и въпреки всичко ще победим.

JEP
01.06.2009 21:39

Илияне,,,,,мола ти си като на ...... пусни им два гола ,та да ми оправиш туй 4:2,което ще играя ,ама да не станат повече ,ей!

meh0
01.06.2009 21:26

Млъквайте БОРСУЦИ, какво го плюете... срещу Ирландия се представи добре, макар че направи една малка грешка. Кавали такива, като ви знае мн устата кажете няколко защитници, Данчо Тодоров ли ХАХАХААХ (тоя пигмей) !!1

Batigol87
01.06.2009 20:43

прав си колко по-добри защитници имаме този няма място в националния отбор да се маха *sick*

ov3r
01.06.2009 19:30

Илияне, ти по-добре изобщо не излизай...