Дрогба: Сбърках, очаквам тежко наказание!

20:26
Дрогба: Сбърках, очаквам тежко наказание!
Нападателят на Челси Дидие Дрогба заяви, че очаква тежко наказание от УЕФА заради поведението си след края на полуфинла от Шампионската лига между Челси и Барселона.

Дрогба бе бесен от отсъжданията на Том Хенинг Йовребо и яростно го нападна веднага след последния съдийски сигнал. Вербалната атака на футболиста към норвежкия рефер бе последвана от обръщение към всички зрители на "Скай спортс":

"Това е позор, това е шиб.н позор!", за което от известната медия трябваше да поднася своите извинения към феновете, видели това.

Сега европейската централа е обвинила Дрогба в неприлично поведение и в скоро време се очаква той да получи наказание. Очаква се нападателят да бъде с отнети състезателни права за около четири месеца, което ще означава, че той няма да може да играе за своя Челси в груповата фаза на Шампионската лига през новия сезон. Въпреки сериозната санкция, която го грози играчът сподели, че всяко наказание ще е справедливо:

"Сбърках и очаквам справедливо наказание. Каквото и да е то, аз ще се върна два пъти по-силен. Истината е, че поведението ми беше ужасно неприемливо, но бях доста афектиран", коментира Дрогба, цитиран от "Сън".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
01.06.2009 23:09

Ха Ха Ха... Така и така Анчелоти отива в Челси. Шевченко се връща също -така че при нападение от Анелка, Ди Санто,Шевченко и Синклер би трябвало украинеца да запише повече мачове.Дано най-сетне оправдае поне 5милиона от 45те си за трансфера...

Futbulfen
01.06.2009 22:45

Сините наистина бяха сериозно ощетени,но сте много крайни..такива задкулисни игри в ШЛ все още няма.Въпреки рамото което "сидията" удари на Барса каква е гаранцията,че този шут на Иниеста щеше да влезе.Ами ако не беше гол?! Тогава какво..?! Тогава съдията щеше да бъде виновен,че не е свирил нещо в полза на Барса..разбирате ли? Ако всички е било по план то не само щеше да не дава чисти дузпи за Челси,но при т'ва положение 1:0 в 93мин не мислите ли,че трябваше да се свири дузпа за Барса..или фаул на 17,18 метра? Такова нещо нямаше и т'ва доказва,че Барса просто победи с късмет..с помощта на съдията,но най-вече с късмет..в никакъв случаи не е било целенасочено от УЕФА.Те не могат да рискуват над 90мин Челси да води..всичко се случва.Андрес ако не бе вкарал плана загиваше..а не мисля,че такъв гаф могат да допуснат от УЕФА..а вие? *wink*

red_manutd_7
01.06.2009 21:22

За съжаление е така ... в днешно време футбола означава пари.Платини поже да е бил лигиндарен футболист,но не е и на УЕФА.както Стоичков - велик футболст и ужасен треньор.

krisoBG
01.06.2009 21:08

напълно съм съгласен с red_manutd_7 .. не искали същия финал , защото щяло да се свали реномето на ШЛ .. по-скоро значи , че има 2 силно откроени над другите отбори в Европа , ама карай .. с такиа путки като Платини , които мислят само колко повече пари могат да налапат от финал Ман.Ютд.-Барса (който уважавам като футболист , но не и като ръководите на УЕФА) до никъде няма да се стигне..

red_manutd_7
01.06.2009 20:49

Няма за какво да съжелява.Това наистина си биши един шиб.н позор! Барселона спечелиха мача съвсем незаслужено.Имаше поне четири дузпи, които не бяха отсъдени за лондончани.Съвсем спокойно можеше да се повтори финала от миналата година.Говори се, че от централата н УЕФА не са поискали да се повтори английският сблъсък и за това победата бе подарена на каталунците.Явно не са и искали Манчестър Юнайтед отново да са шампиони.Така че, Дрогба, приятелю, това си беше един шиб.н позор,ти го знаеш, Англия го знае, Европа го знае и света го знае! Няма за какво да съжеляваш!