Робиньо: Няма да напускам Сити

17:03
Робиньо: Няма да напускам Сити
Бразилският нападател на Манчестър Сити Робиньо отрече всички слухове в родината си, които го свързват с връщане към първия му клуб Сантош.

Рекордният трансфер за "гражданите" бе обект на спекулации в родината си преди предстоящите световни квалификации на Бразилия срещу Уругвай и Парагвай. Независимо от признанието, че ще се завърне в родината си в по-късен етап от кариерата си, 25-годишният футболист заяви, че засега ще остане в Ийстландс.

"Чувствам се много щастлив в Манчестър Сити. Сантос е отбора в сърцето ми и един ден ще се върна там, но не и сега. Много съм доволен от обичта на феновете в Манчестър, която проявиха на мача срещу Болтън. Щастлив и горд съм да играя за клуб, който има такива привърженици", заяви Робиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
01.06.2009 18:24

Дано Ман Сити изпаднат наистина-мразя ги както и Левски и Манчо

red_manutd_7
01.06.2009 17:13

С думите "... някой ден ще се върна там ..." - показва голямо неуважение към настоящият си клуб.Манчестър Сити са най-богатият отбор на света и са заплатили така огромна сума за него, че неможе и да си ги представи парите.Получава заплата, по-голяма от повечето футболисти, и да не кажа,че заплатата му е повече от заплатата на всички, взети заедно от "гражданите".Защо не си ходи в Сантош сега, а? Защото иска още пари! Като стане на 34-35 години може и да отиде.Няма респект към този отбор!

beckam34
01.06.2009 17:13

нека искам ман сити да отпаднат до година голям смях ще е хаххах *smile* *devil* *sick* с толкова пари да отпаднат :*lol**lol* *lol* *lol*