Вияш-Бояш: Поведението на Бейл е некоректно

19:47
Вияш-Бояш: Поведението на Бейл е некоректно
Мениджърът на Тотнъм Андре Вияш-Бояш призна, че звездата на тима Гарет Бейл "много, много скоро" може да премине в Реал Мадрид. Уелският национал не игра в мача на шпорите със Суонзи от английското първенство миналия уикенд, защото беше в Испания, за да уреди трансфера си в Мадрид.

До момента обаче няма нищо официално около евентуалното преминаване на Бейл в Мадрид.

"Бейл е въвлечен в голям трансфер в Реал Мадрид, който може да стане факт много скоро. Ако трансферът се случи, желаем успех и всичко най-добро на Бейл. Неговото поведение сега не е коректно", заяви Вияш-Бояш.

Вчера Гарет Бейл не се яви на тренировка с досегашните си съотборници от Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

w0ath
28.08.2013 22:38

Какво се държи не коректно е ..... Тотнъм единственото ,което прави е да му спира развитието , какво да прави в отбор ,който не играе в ШЛ ,който няма шанс за титлата ,може би от сега нататък започва развитието на този отбор ,но те не могат да си позволят да забавят РАЗВИТИЕТО на този футболист... Стига му ,че никога сигурно няма да спечели нищо на национално равнище, а не му дават и да играе за най-големия клуб в света !

sdw
29.08.2013 14:46

ТИ имаш ли един обективен и непристрастен коментар,породен от чиста логика и аргументи или трябва във всеки един твой коментар да си избиваш комплексите натрупани от сивото ти ежедневие.Заради такива като тебе България пропада.И отбора на който си фен е комунистическо пране на пари на диктатурата,която не ни позволяваше да ядем Банани и Кивита до средата на втората половина на 20-ти век,но ти си толкова нискоинтелигентен,че не можеш да го разбереш това.Доста често съм ти засичал коментарите и почти винаги съм се стърпял,но сега не мога да си замълча-избивай си комплексите някъде другаде.

w0ath
29.08.2013 14:23

Скрий са ти е ЧОРБА .. Ти ли ще ми казваш на кой да съм фен !??! Провал и Реал няма нищо общо не знам къде си го видял обаче си доста ограничен ! Все едно ЦСКА и Чорбарска ? ДА Е !

myzrael
28.08.2013 22:57

Офф, пикльо на 16 години, фен на Провал и Лефски тръгнал да говори за коректност *joking* Скрий се някъде и не пиши - може пък така да не изглеждаш толкова глупав *lol*

RedArmyUnited
28.08.2013 21:52

Бейл май много си е повярвал... *joking* Няма ли кой да му каже, че не е нищо особено ?

myzrael
28.08.2013 21:45

Бати лайното е тоя...да заминава в Мадрид, че всеки пък като разбъркат някоя новина за него все повече почва да мирише...!!!

Agger5LFC
28.08.2013 19:50

Ох вече няма ли Мадрид да го взима най-накрая,че ми писна само за тоя да чета!

United9
28.08.2013 19:57

То това е само началото като отиде в Реал още толкова новини за него ще има *smile*