Мъри: Сами си направихме така, че сега всеки мач за нас да е финал

16:09
Мъри: Сами си направихме така, че сега всеки мач за нас да е финал
Наставникът на националния отбор Станимир Стоилов даде пресконференция преди решителната квалификация срещу състава на ЕЙРЕ. Наставникът изрази мнение, че оттук нататък всеки мач е финал и националната ни гарнитура няма право на грешка.

"Чака ни важна и отговорна задача. Смятам, че всички футболисти осъзнават важността на този мач, който би ни дал големи шансове за класиране, ако успеем да победим. Сами си направихме така, че сега всеки мач за нас да е финал. Нямаме право на грешка. Футболистите ми знаят, че освен победа в срещата с ЕЙРЕ искам и качество, и добра игра."

"Относно състоянието на Димитър Рангелов и Станислав Ангелов трябва да минат преглед при лекаря на отбора д-р Михаил Илиев, и когато излязат резултатите от изследванията ще разбера дали ще мога да разчитам на тях. Най-вероятно обаче Димитър Рангелов едва ли ще е в състояние да вземе участие. Знаем, че вече месец не е играл и едва ли може да очакваме чудеса, колкото до Станислав Ангелов съм по-голям оптимист", заяви селекционерът на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AiVaRlL
01.06.2009 18:03

Дано наще национали от тук нататака да се раздават на пълно и да играят колективно и ще се класираме на Световното