Милан - ПСВ, спечелен

14:29
Милан - ПСВ, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 12 познати от 21 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 28.08.2013 г.



Макар Милан да не се нуждае от победа, сега след като в първия мач достигна до 1:1 като гост, то си струва да му бъде гласувано доверие. Ако росонерите не попаднат в груповата фаза на Шампионската лига, това ще бъде повече от сериозен удар за тях и ако това се случи срещу толкова млад съперник лишен от опит и след изкован толкова изгоден резултат като гост, то отпадането може да има и фатални последици. Първата и основна цел на червено-черните още преди старта на сезона вероятно е била участие в груповата фаза на турнира на богатите и това съвсем ясно пролича в първата среща в домашното първенство с Верона, която беше подценена. Класата, опитът и домакинският фактор дават огромно предимство на страната на италианския тим и е почти невъзможно той да играе за 0:0 с цел да се промъкне до желания кръг. ПСВ ще бъде принуден да се отвори и да търси гола, а празните пространства са любима територия за Ел Шаарави и Балотели, а когато те са налични на домашния стадион нищо добре не очаква противниковите вратари. При тези обстоятелства домакинската победа придобива задължителен характер, а и росонерите загатнаха, че в най-ранната част на сезона това е най-важният двубой за тях.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zeddrags
28.08.2013 19:48

според мен първи гол ПСВ 2.20 коеф после нзм

BORGIATA1892
28.08.2013 19:16

Аз ще го заложа на гол/гол.Според мен ПСВ има доста шанс да се класира

putopalo
28.08.2013 16:55

Х2 ми се вижда добър вариант за мача,предния мач ПСВ-то показаха добра игра,ще пробвам с малко и ще чакам изненадата.