Първи провал за Гуардиола начело на Байерн (снимки и видео)

21:46
Първи провал за Гуардиола начело на Байерн (снимки и видео)
Фрайбург и Байерн Мюнхен завършиха наравно 1:1 на стадион "Мейдж Солар" в изтеглен двубой от четвъртия кръг на Бундеслигата.

Гуардиола започна с резервите

Наставникът на гостите Хосеп Гуардиола излезе с експериментален състав в този мач. Специалистът даде шанс на някои от резервните си футболисти, пазейки звездите на тима за финала за Суперкупата на Европа срещу Челси в петък.


Доминация на шампионите и гол до почивката

Байерн не остави съмнение в по-високата си класа, като натисна своя скромен опонент още в началните минути на срещата. Изстрели на Кроос и Шакири бяха вещо отразени от стража Бауман.

Възпитаниците на Гуардиола уверено разиграваха топката и не даваха никакви възможности на Фрайбург. В 33-та минута резултатът бе открит. Рафиня центрира отдясно и Джердан Шакири матира стража на домакини с шут в близкия ъгъл.



Чудеса от храброст на Бауман през втората част

След почивката Байерн продължи да настоява в търсене на второ попадение. Топката постоянно бе във владение на гостите, които имаха 74% от притежанието й в целия мач.

Въпреки това обаче вратарят на Фрайбург Оливер Бауман направи страхотни спасявания след опити на Шакири и Мюлер.



Травма на Швайни

Единадесет минути преди края на мача Бастиан Швайнщайгер контузи глезена си и бе принудително заменен от Франк Рибери. Този епизод бе първият неприятен момент за баварците в срещата.

Горчив край за гостите

Байерн отиваше към минимална, но комфортна победа, когато получи неочакван шамар в 86-та минута. Фрайс центрира отдясно, Данте остави резервата Хьофтер сам в малкия пеналт и играчът на Фрайбург опъна мрежата.

Така срещата завърши наравно и бе прекъснат стопроцентовия рекорд от победи на Хосеп Гуардиола начело на Байерн Мюнхен.



Състави:

Фрайбург: Бауман, Диане, Зорг, Гинтер, Гюнтер, Гуеде (Ханке-75), Фернандес, Шустер (Хьофтер-61), Шмид, Лапревот (Керк-60), Фрайс

Байерн: Нойер, Рафиня, Ван Буйтен, Данте, Контенто, Швайнщайгер (Рибери-79), Кроос, Шакири, Гьотце (Лам-62), Пизаро (Манджукич-88), Мюлер



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TOTTU_2
28.08.2013 13:26

После дълго време ще търсим 2- те точки, които загубихме срещу Фрайбург!!!

sdw
28.08.2013 18:51

Според мен Байерн и Дортмунд няма да правят много грешки и директните сблъсъци ще бъдат ключови за определянето на шампион.

Bayern85_
28.08.2013 18:27

Чакай малко,минали са едва три кръга,и то само за Байерн,ти вече вкара директните двубои.

sdw
28.08.2013 14:16

Така е,тея 2 точки осмислят много директните ви сблъсъци с Клоп.

Bayern5555
28.08.2013 10:07

Байерн мислят повече за мача си с Челси отколкото с Фрайбург нормално е *wink*

sdw
28.08.2013 10:11

офф човек...без коментар

roden
28.08.2013 09:25

[@link https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1176322_230850587065708_734713116_n.jpg]

sksw
28.08.2013 09:20

Оставете, че играта на Байерн не върви, но забелязвате ли, че Гуардиола неможе да интегрира Гьотце в състава. Такъв невероятен футболист като него остава почти незабележим. Кел файда, че го има, като неможе да го ползва както трябва. Никой в тази тъпа схема не се чувства добре. Нито Гьотце, нито Лам, сигурен съм че и Тиаго не е много щастлив. По-добре да преосмисли схемата и това кой къде да ползва. Защото ако останем с тази схема, нищо добро не ни чака.

S1ck
28.08.2013 07:44

Фен съм на Дортмунд, но винаги съм уважавал Байерн и съм ги подкрепял в Европа. В момента това не е, според мен, типичната немска машина, мачкаща съперника през целия мач и играеща на максимум през цялото време. Баейрн винаги са играели до дупка, без значение дали падат с 3 гола или водят с 4-ри. Това е част от философията на отбора и факт, заради който привлякоха доста фенове. Лично според мен, стилът на Гуардиола няма да му донесе успехите на Хайнкес, но ще видим. Футболът в Германия и Испания нямат база за сравнение, просто са много, много различни. Все пак и един мач не може да се нарече издънка, никой не очаква от един отбор да спечели всяка среща, но по притеснителен е стилът на игра. Както и да е, успех на Байерн в Европа, а в Германия ще видим.

lpsoldier
28.08.2013 02:50

Xaxax Байерн направи един Х и наизскачаха "разбирачите" с пумията.

След като прочетох това спирам да се самонаказвам и да чета глупости:

" но играчите на Байерн са млади и неопитни"....

kirilfan
28.08.2013 02:18

Много пъти го написах и пак ще го напиша. ТОВА ГУАРДИОЛА НЕ Е ТРЕНЬОР!!! Отиде в готовата Барса спечели всичко, дойде в готовия отбор на Байерн Мюнхен и ако се изложи с тях просто не знам. Започва да им разваля стила с това тики-така. Това преди вървеше в Барса, ама вече всичко му набараха цаката 1000 паса = 1 гол. Никаква креативност в атака няма в момента в Байерн под ръководството на Гуардиола. Сори Пеп ама и аз да бях треньор по твоето време в Барса и да имам играчи като Шави,Иниеста,Меси и т.н. и аз щях да спечеля всичко. Сега имаш още по-голямо богатство в Байерн още повече звезди ама този път май няма да направиш нищо. Сори на феновете на Барса и БМ , но аз такъв треньор не уважавам, който отива само в готови отбори, това не е треньор,а кукла която търчи по парите, като цигане след желязо. Дано скоро БМ го изгонят *beer*

myzrael
28.08.2013 00:13

Виждам много фенчета на $елси и на Провал(обикновенно феновете на единия отбор са фенове и на другия - сами си правете изводите), та въпросните фенчета се насират да плюят по Пеп и да възхваляват португалското цигане Моу.
Пеп се подиграваше с него докато бяха в Примера и Моу се махна без да спечели нищо - казвам нищо, защото той каза, че отива да срине доминацията на Барса, да направи Реал тотален доминант и да спечели ШЛ, а накрая остана с пръст в г*з и самия той си призна, че последната година е била най-слабата му година като треньор.
Махна се и се върна в $елси - и какво видяхме при първия му голям мач срещу Юнайтед - паркиране на автобуса и треперене и пазене на скъпоценната точица. И това срещу отбора, който същите тези въпросни фенчета казваха, че след напускането на САФ Юнайтед щели да бъдат сред слабаците във Висшата лига и да се борят за оцеляване.
И какво става - "великото" португалско цигане се дъни навсякъде , но Пеп за 1 равен и ще го изядат с парцалите....жалка, злобна, смешна и завистлива паплач сте това фенчетата на §елси и Провал...особено тези на $елси, но както казах в повечето случаи феновете на единия отбор са фенове и на другия, така че...

sdw
28.08.2013 11:49

Ясно е,че го казах не-буквално,а преносно.Ясно е,че буквално не е била готова.Но ако си достатъчно грамотен ще ме разбереш какво исках да кажа.1 година в "Б" отбора,4 години в "готов" "А" отбор.Този път ще го напиша в кавички за да ми разбереш смисъла.Той може и да е талантлив.Не случайно се е издигнал до това ниво.Идеята ми е,че няма опит.С неговия манталитет и опита на Венгер напримерно,можеше да се получи добър треньор.Но поотделно,нито Венгер има правилния манталитет,нито Пеп има достатъчния опит.

Johan_Cruyff_14
28.08.2013 11:22

Готова?! Готова?! Кой човек с поглед върху испанския футбол би казал подобна монументална глупост?!

sdw
28.08.2013 08:43

Без да се изказваш неподготвен,но именно Моу беше човека,който спря диктатурата на Барса.Не успя да вземе наистина това,което се искаше от него,но определено той спря няколко-годишната доминация на Барса,втората по рода си(дано усещаш на къде бия).А Пеп не става за никакъв треньор.Той не е бил в друг отбор,освен в готовата Барселона!Няма опит,няма нищооо.

MaLkO_LuD94
28.08.2013 00:02

Не виждам феновете на Барйерн защо се притесняват аз като гледам то почти няма шанс да не са шампиони и тази година *thumb_up* То естествено тези които бутат чивиите са други де но както и да е Успех в петък жалко че ви спадна формата искаше ми се да накарате ''еликите'' фенчета на Челси да млъкнат един път за винаги *thumb_up*

Yang_G
27.08.2013 23:41

Де бе, ей! Миналия сезон били безсмъртни... (Байерн) А в ШЛ БАТЕ не им ли писа 3-ка!? И какво от това, взеха си Шампионската Лига! Имам предвид, че стават такива неща като мача с Фрайбург! Това не значи кой знае какво и не могат да се дават радикални оценки за цялостното представяне на тима само след един кирлив мач!

Johan_Cruyff_14
28.08.2013 00:13

Но кой си ти да казваш, при това след ДВА месеца управление на Гуардиола, че тактиката не пасва? Очевидно разбираш много повече от Румениге и компания, аз с такъв капацитет не се наемам да споря.

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:56

Но може да се дадът отценки след след като си изледал подготовката и мачовете от началото на сезона, познаваш отбора и виждаш, че новата тактика на пасва. Мача с Фрайбург в само повод да се изкачат гласно негативите на поетия курс! Има разлика да те домързи да играеш в далечен Минск срещу БАТЕ и да си объркал цялостно тактиката на отбора и да мъчиш перфектната баварска машина размествайки частите и!

sksw
27.08.2013 23:37

Гуардиола по-добре да върне схемата на Хайнкес и да се опита да я надгражда. Ако продължи с неговата тъпа схема, изпълнена с БЕЗСМИСЛЕНИ пасчета, никога Байерн няма да бъде същия. И макар да пази отбора за важен мач, никога да не допуска грешката да подценява повече и да пуска толкова много резеви в подобен мач.

miro211
27.08.2013 23:35

Уинър гледате какво пишете- провал! Един отбор колкото и добър допуска слаби мачове. Аз разбирам да са паднали 4:0 5:0 да кажете провал. Настоявам за извинение към всички фенове на Байерн.

sksw
27.08.2013 23:34

Не бих го нарекъл провал, а просто Гуардиола много сгафи лука днес. При 1:0 в 70 минута трябваше да пусне освен Рибери и Робен и да се опита да вкараме 2-ри гол, а не да пази резултата. Вярно пазим се за Челси, но срещу отбор като Фрайбург да направим 1:1 е равносилно на загуба. Дано си вземе поука. Първо отбора бе пълен с резерви и второ някой от тях не бяха играли заедно. Срамота.

sksw
28.08.2013 09:21

Така е имали сме. Но неможеш да отречеш, че в момента Байерн няма нищо общо с онзи Байерн от 2012/2013 сезони *smile*) Тогава просто газехме. Срещу Нюрнберг бяхме с всички титуляри 1вото, а не успяхме да стигнем до гол, чак когато влязоха Кроос и Мюлер отбелязахме. Неможе с играчи като Рибери, Робен и Гьотце, да неможеш 45 минути да отбележиш на Нюрнберг.

Bayern85_
27.08.2013 23:45

Малко ли положения имахме?шакири на два пъти,Кроос,Мюлер,всичките сами срещу вратаря.Еми то не става дапропускаш цял мач,и после да се оплакваш.И при Хайнкес сме имали подобни инфарктни мачове,но там се отървавахме като по-чудо.Този мач играхме за да не загубим,и да с ивземем трите точки,преди паузата за квалификациите.Уви не успяхме,май аз съм един от малкото,който не вижда нищо притеснително в играта.Днес бяхме почти изцяло с резервите,видя се че не са сработени,нормално.Играха лежерно,както се е случвало и миналата година.

Durantula
27.08.2013 23:27

1-1 провал ?? ами все пак имаме мач с Челси, Петък

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:18

Не сравнявайте Гуардиола с Хайнкес, така обиждате Хайнкес!

Johan_Cruyff_14
28.08.2013 00:10

И кое точно му е трудното да се върнеш след такъв момент? Със сигурност е трудно за някой ревльо, но за да си стигнал до Байерн очевидно не си такъв и разочарованията не са демотивиращи, а точно обратното. Иначе нямаше да си в клуб като Байерн! И между другото, Хитцфелд да не би да не правеше ротации и да не би да не пестеше отбора си в по-малките мачове като направихте дубъла 2000/2001? Явно и той не разбира...

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:52

Пеп може да казва каквото си иска, за случая в който е бил. Това не значи нищо !

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 23:45

Ко? Не! Самият Пеп винаги е казвал, че най-лесно му е било в първия му сезон в Барса, защото отборът беше озверен от липсата на трофеи предишните два сезона.

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:39

Хайнкес не ги получи пред 2012, той беше част от тези загуби през 2012 и носи своята вина за която като фен съм го проклинал много много пъти! НО ти ако си виждал друг отбор да губи всичко, да губи ШЛ на своя стадион и да се върне като безспорен шампион година по-късно побеждавайки най-големия си враг на финала, моля те обади ми се! Това да мотивираш отбор преживал най-тежката загуба в футбола, защото едва ли има отбор на по-дълбоко дъно от това в което се намираше Байерн на сутринта след финала на А. Арена е най-доброто ртеньорско и мотивационно действие което съм виждал. А да ги мотивираш да спечелят всичко без да може никой да оспори класата им и целия свят да признае Байерн е заслужено номер едно( нещо което феновете рядко казват) то това е мотиватор.

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 23:30

*lol* И защо да го обиждаме? Смея да твърдя, че задачата на Пеп в чисто мотивационен план са много по-трудни от тези на Хайнкес. Дедо и нищо да не направи в този аспект, получи 25-ма надъхани за титли докрай футболисти след требъла от калъфки през 2011/2012. Сега Гуардиола ще се изправя с най-тежката задача в тази професия - да мотивираш отбор на върха. И ако успее, ще е много по-трудно и изстрадано, отколкото Хайнкес.

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 23:10

И не разбирам защо е цялото това недоверие към Пеп. Човекът гради свой отбор, много нови идеи и приоми. Грешките са нормални, стига да са сега. Да не ви напомням, че Пеп стартира със загуба и равен в Ла Лига с Барса, влизайки в историята като треньорът с най-слаб старт в клуба. Е, два месеца по-късно, Пеп подобри рекорда за най-добър старт след първите 10 кръга. За перфекционист като него, обичащ да изпипва и най-малкия детайл, е нужно ВРЕМЕ. И когато види кое се получава и кое-не, тежко и горко на останалите.

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:05

Спомням си един мач от есента на 2011, точно след като разбихме Ман Сити. Мисля, че играхме точно с Франйбург и цял мач бавихме топката, мача завърши 0:0, Мануел Нойер тогава гонеше рекорд за поредни сухи мрежи. Много се ядосвах на играта на отбора защото само преди 3 дена бяха се подиграли с шампиона на Англия и след мача Хайнкес излезе и каза, че са играли за нулево равенство заради Нойер и защото са били много изморени.
_________________________________________________________________________________
И все пак след това явно беше обяснено на Хайкес, че Байерн не играе за 0:0 колкото и да са уморени играчите. Защо никой не е казал на Гуардила, че Байерн не се ви играта, Байерн не пази резултат 0:1 и Байерн преследва всяка победа без да пети усилия иако в 60 минута не води с 2 гола мач който иска да пести сили се пуска тешката артилерия, а не се бави топката.
Време е Пеп ако мисли да остане след коледното парти в отбора да разбере какво значи Mia San Mia и че Байерн винаги атакува без страх и жалост за противника и за свойте сили!

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:48

Той и Гуардиола живее от не малко време в Бавария, но ето, че не разбира.

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 23:34

И защо да не мога да разбера? Живял съм немалко време в Бавария и знам какво означава (обект на местна гордост), но какво общо има това с умната ротация и пестене на сили?

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:27

Не си фен на Байерн, не можеш да разбереш... Mia San Mia

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 23:25

Ами, казано им да се играе пестеливо, на 50% от възможностите, нещо напълно нормално, предвид натоварената програма и мача в петък. Защо се стряскаш от това?

darin.ivanov.129
27.08.2013 23:20

Ще ме извиняваш, но не кой играе, а как им е казано да се играе ме притеснява! А на пеп опита може да не му потрябва ако продължава с тези методи *sad*

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 23:14

Ха, че вие с толкова много мачове, без ротации и пестене на сили, мислиш ли, че щяхте да вземете какъвто и да е трофей? Ще ме извинява дядото, но Пеп има повече опит, когато трябва да се играят 70 мача на година и е показвал по чудесен начин, че това е негов специалитет.

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 23:04

Очакван резултат срещу много неудобен съперник.
Някой знае ли колко сериозна е травмата на Швайни?

Ginekologa
27.08.2013 23:01

До коментар [@comment 1450567] от [@user Nkulus]:

защо не дойдеш на живо да ми го кажеш

Nkulus
27.08.2013 22:59

До коментар [#29] от Blueisthecolour:
Моу , паляк такъв срещу Пеп насреща да бяга пак няма да го стигне по професионализъм.

Ginekologa
27.08.2013 23:10

о боже боже *lol**lol**lol*

Blueisthecolour
27.08.2013 23:06

Айде млъквай бе б*стун !

Neooo_1995
27.08.2013 22:51

Баейрн миналия сезон ми изглеждаха безсмъртни ,но този сезон са ми като смъртни..

enjo2
27.08.2013 22:37

Фенчетата на Шмелси много взеха да им знаят устите ама Пеп е много по-велик треньор от треньорите които са стъпвали в жалкия им отбор !!! в барса всичко било на тепсия дрън дрън Пеп продаде Роналдиньо !!! взе играчи като Ибрата и Пике изгради отбор с влизането си взе 6 титли ама няма смисъл да обяснявам то на такива като вас и сумати пъти да ви се обяснява с точни аргументи пак не искате да приемете и пак си знаете свойта ... *wink*

enjo2
30.08.2013 12:41

смешника си ти прост фен на Шмелси такъв Моу е по добър ама я ми кажи колко пъти моу е побеждавал Гуардиола а паляк такъв много ти знае голямата уста ама и грам понятие си нямаш от футбол детенце мъничко същото се отнася и за ограничения кон с капаци Ginekologa !!!

Blueisthecolour
27.08.2013 22:54

А бе ей смешник я си гледа Парцелоната и си мълчи кой те пита тебе.И ако искаш да знаеш Моу е 5 пъти по-добър от Чеп Гуардиола *wink*

Ginekologa
27.08.2013 22:41

а бе дете я лягай че си толкова тъп

MaLkO_LuD94
27.08.2013 22:33

Байерн по принцип си играят доста трудно срещу Фрайбург *thumb_up*

MaLkO_LuD94
27.08.2013 23:59

Доста ги е пердашил нормално е *thumb_up* Страх ги е от него и Байерн и използват и минималната издънка за да се заяждат *thumb_up* Обаче в петък има доста голям шанс тези хейтърчета да изчезнат за известно време *thumb_up*

Bayern85_
27.08.2013 23:37

Къде ги видя тези два сезона,като за купата ни смазаха,загубихме в шл,къде заради треньора,къде заради нескопосаното подреждане при ъгловия.За първенството бяха мъки,имахме 12т,преднина,а накрая изоставахме със 6 май бяха.Аз мачкане не вядях в първият му сезон,а само калъвки *smile*.Пилците се броят на есен,тогава ще се дърпа чертата.

Ginekologa
27.08.2013 23:07

с Хайнкес 2 сезона газеха с този ще го видим срещу Байер Леверкузен,Борусия Дортмунд това ще му е Конкуренцията ако не вземе купата ще бъде голям цирк

Bayern85_
27.08.2013 23:02

Аз не виждам кой друг отбор играе по-добре,като Реал,Барселона,челси,Юнайтед се мъчат и те.Всички свикнаха на феноменалната игра,и аз искам да играем по същия начин.Но не съм тръгнал да беся треньора,както повечето,които дори не са и фенове на Байерн.Голяма омраза са насъбрали към бившият ви треньор *smile*.

MaLkO_LuD94
27.08.2013 22:41

Може би трябва малко повече време за да тръгне пак машината *thumb_up* Определено не сте във формата от миналия сезон но може би просто му трябва малко повече време на Гуардиола *thumb_up*

Blueisthecolour
27.08.2013 22:40

Ооо не мога да повярвам,че коментираш теми които не са свързани с Левски *surprized*

Fedde_Le_Grand
27.08.2013 22:37

До сега с всеки са играли трудно..Отбори,които дори са били домакини с/у Байерн са напускали с по 4-5 гола..Сега за 4 мача имаме отлкова..

Bayern85_
27.08.2013 22:28

А и не разбирам защо се дразните,като големият фаворит за всички трофеи,не е толкова впечатляващ.Като дойде мача с някой от отборите на които сте фенове,и ще почне едно дразнене *smile*.А сега всички го давате едно жално,едва ли не ни съжалявате,ама после с радост ще ни оплюете *smile*.

Gerardo_Martino
27.08.2013 22:19

Гуардиола не става за треньор на Байерн немския футбол е много различен от всички останали

Fedde_Le_Grand
27.08.2013 22:02

Още от самото начало,казах че тоя тъпир ще развали отбора..Да му идва на акъла,че Байерн са машини,а не момиченцата от Барса да ми играят тоя смешния безинтересен,беззъб футбол..Да се опита да надгради стила на Хайнкес..Неговата няма да стане...

lybomirchy7
27.08.2013 22:00

А не е ли втора издънка на големи "треньор" или онова за купата не е официален мач?...

Bayern85_
27.08.2013 22:03

Полуофициалне мач,и това беше мач срещу финалиста в шл,а не срещу вила.Да не би Хайнкес да не е ял бой от тях или какво?

wba
27.08.2013 21:59

Къде е Хайкенс къде е Гуардиола . Нормално е Байерн да са доста по-слаби от миналия сезон . Хайкенс беше създал една истинска машина без слабо място

nedelin92
27.08.2013 21:59

Сега ще се види колко добър тренер е Гуардиола в Барса мъ бесхе лесно всичко му беше на тепсия и сега не е по различно но играчите на Байерн са млади и неопитни лично мое мнение е че Юп Хайнкес трябваше да води баварците още 1-2 години

Blueisthecolour
27.08.2013 22:13

Или например като Арсенал както са 8 години без трофей да ги издигне сред най-великите да спечели всичко,но няма как да стане защото Арсенал не е готов отбор.Моля феновете на Арсенал да не се обиждат дадох простичък пример с техния отбор *thumb_up*

Vaskovas
27.08.2013 22:03

И аз така мисля в Барса имаше най-добрите както и сега в Байерн , дори е в по-слабо първенство .Пеп според мен не е добър тренер всичките успехи който е постигнал са на готово. Би било различноо ако поеме отбор като Интер и го постави сред най-добрите!

BuTaMuH_C
27.08.2013 21:57

и да са с резерви и да са със титуляри....това не е Байерн,който беше миналия сезон,това не е същия Байерн

miro211
27.08.2013 23:01

Пий си редовно витамините и патаксвай *smile*

Vaskovas
27.08.2013 21:55

Кви резерви само тия трябваше да ги смачкате с 5 на 0 .... Играх ги 2/2 и тия да се изложат така ..

Bayern85_
27.08.2013 21:53

Голям провал *smile*,просто един равен с резервите,мача спокойно можеше да е 0-2,3.Случва се,сякаш при Хайнкес сме имали само победи.

Blueisthecolour
27.08.2013 22:34

Не е там въпроса бе пич просто казвам,че Байерн не е същият *wink*

Ginekologa
27.08.2013 22:29

на 30-ти ще видим как играете сега си трай

Bayern85_
27.08.2013 22:26

Така беше,а сега да не би да имаме загуба,пък и има ли отбор,който да е повторил подобно постижение?Фен на челси ли беше? и вие направихте рекорд,по-най много спечелени точки.Но не сте повторили това постижение,нали така?Предния сезон беше феноменален,футболистите се раздадоха,заради трите изпуснати купи,това ги мотивира.Няма никакви гаранции,че ако беше Хайнкес,щяхме да повторим този успех,та дори и да се доближим до него.Всеки отбор си има силни години,и в един момент сдава трона,дори да няма никакви промени в отбора.Миналата година всичко беше на наша страна,вървеше ни играта,и всичко се получаваше.И през 2001 бяхме така,а след това се издънихме на всички фронтове,година по-късно.

Blueisthecolour
27.08.2013 22:10

Ами всъщност така беше ;д Имахте една единствена загуба от Леверкузен *wink* Този сезон отборът не е същият и затова е виновен единствено Гуардиола *wink*