Арсенал - Фенербахче, загубен

14:03
Арсенал - Фенербахче, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 12 познати от 20 мача - 60.0% успеваемост

Залог на деня за 27.08.2013 г.



Арсенал изигра едва няколко мача от началото на сезона в различните турнири, но слабостите му в отбрана не останаха скрити за никого. Единственият тим, който не успя да се възползва от тях, бе точно Фенербахче, който на родна земя падна в първия мач с 0:3. Днес обаче турците имат добри шансове не просто да се разпишат, а дори да вкарат повече от едно попадение. Резултатът от първия мач почти на 100% праща артилеристите в груповата фаза на Шампионската лига и това ще даде пълна свобода и на двата съперника да се надиграват и да покажат най-доброто, на което са способни предимно в офанзивен план. Арсенал загуби първото си домакинство от Астън Вила и ще има какво да доказва на феновете си, а след тоталния провал и нищожните шансове в полза на фенерите за продължаване, днес най-малкото, което те трябва да направят, е да демонстрират атрактивен футбол и да се опитат да се доберат до престижен резултат срещу един от водещите клубове в Англия. Тук всички опции свързани с наличието на повече голове (дори над 4.5 гола) или пък опции определящи броя на попаденията, които ще отбележат гостите ( Фенербахче да отбележи на 1.5 гола), придобиват смисъл.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.83

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
27.08.2013 20:01

вчера играх Х2 за Челси, днес обаче ще опитам този гол-гол

zeddrags
27.08.2013 19:02

1:0 , що не се пробва базел 1.50 и паок шалке Х2 1.40 ли нещо такова пак е над 2 коеф общо

RedArmyUnited
27.08.2013 16:03

Арсенал си свършиха работата още там, така че резултата много ще зависи от това Арсенал с какъв състав ще излезе .