Рома стартира преговори за Неделев, Арсенал също следи таланта

09:23
Рома стартира преговори за Неделев, Арсенал също следи таланта
Рома стартира преговори за звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Информацията личи и в сайтовете на двама от най-големите експерти на футболния пазар на Ботуша - Джанлука ди Марцио от тв канала "Скай" и Алфреда Педуля. Те минават за доверени хора на италианския спортен директор на Тотнъм Франко Балдини, който водеше трансферните дела на Рома и Реал Мадрид и помагаше на селекционера на Англия Фабио Капело.

"Снощи на преговори в Рома се очакваше представител на Неделев, за когото Ботев иска 6 млн. евро. Преди няколко дни и от Киево изпратиха оферта за Неделев, но вероятно тя не се е понравила на българите", пишат още на Апенините. Веронският тим е вариант за наем на Неделев, ако подпише с вълците.

Италианските медии гърмят, че продажбата на осмицата на Рома Ерик Ламела в Тотнъм е въпрос на часове, а столичният клуб вече е стартирал офанзива по търсенето на класен заместник на 20-годишния аржентинец.

Вариантите са два - сръбският нападател на Фиорентина Адем Ляич и Неделев. Рома няма да има големи проблеми за споразумение с виолетовите, но играчът вече се е разбрал с Милан, твърдят от Ботуша.

Педуля пък съобщава за среща в събота между Балдини и агент на Неделев, но двете страни не са стигнали до споразумение. Чак след това разминаване представителят на българина е влязъл в контакт с Рома.

На Апенините твърдят, че ситуацията около Неделев е неясна и не изключва вариант шпорите отново да преговарят за таланта.

В момента обаче Балдини бил вече на вълна "Марко Ройс" и заминал за Германия за преговори с Борусия Дортмунд.

Представители на поне 4 клуба от Англия, Германия и Италия имаше на мача Ботев - Славия снощи. Дойдоха емисари на Арсенал и Майнц 05, както и елитният мениджър Лъчезар Танев. Нямаше човек от Гройтер Фюрт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cheman
27.08.2013 20:34

Момчето отива в Ред Бул Залцбург ! Минава медицински прегледи вече

Durantula
27.08.2013 21:37

какво ? Ужасссссссс

SantiCazorla19
27.08.2013 12:26

Най-добре Арсенал да го купят и да го върнат в Ботев под наем за половин или една година. *lol*

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 11:23

Ройс в Тотнъм*cry**lol*
Аз не вярвам въобще някога Ройс да напусне Дортмунд.

lybomirchy7
27.08.2013 13:08

Наистина ли вярваш че Ройс дори ще се замисли да премине в Тотнъм?

Johan_Cruyff_14
27.08.2013 12:48

Точно това е, че и Барса и Реал имат нищожни шансове да привлекат този играч, да не говорим пък за Тотнъм. Самият Ройс е от Дортмунд, юноша на клуба, от дете е фен на Борусия и от изказванията му мога да заключа, че е изключително лоялен. Доказателство е и факта, че преди година-две избра офертата на Дортмунд пред тази на Байерн, която естествено беше в пъти по-добра. Пък и не съм склонен да вярвам, че Борусия ще тръгне да го продава това лято, пък и когато и да било.

YUNOFF
27.08.2013 12:30

Повярвай ми що се отнася до заплата и договор той ще получи по-добри условия. Но моментното положение в Борусия го спира тъй като за 3 сезона успяха да наравят голям отбор тия. Иначе парите, който ще дадем за него няма да са проблем Бейл до колкото знам вече само остана да го обявят от Мадрид. Реал са го купили за 89 млн. паунда. Поне така вече навсякъде се говори.Във футбола всичко е възможно така, че офертата на Тотнъм за Ройс си е резонна.До колко самият играч ще иска тука вече не знам.

dzhalev_71
27.08.2013 12:09

Има по-голям Шанс Уилшър да иде там отколкото Ройс.