Анчелоти изхвърля трио халфове от Челси

19:14
Анчелоти изхвърля трио халфове от Челси
Новият мениджър на Челси Карло Анчелоти вече бил направил първото си сериозно решение, свързано с бъдещето на клуба, пише "Сън".

Специалистът е поставил в трансферната листа на клуба триото халфове, Саломон Калу, Флоран Малуда и Деко. В близките дни хората от ръководството на Челси ще се опитат бързо да продадат тези играчи на добри цени, за да могат да увеличат трансферния бюджет на италианеца.

Анчелоти не искал Калу и Малуда в състава си по простата причина, че възнамерявал да използва схема без флангови футболисти в Челси. Деко пък тотално разочарова с изявите си на "Стамфорд бридж" и бил нарочен за гонене още по времето на Хидинк.

С парите от трансферита на тримата "татко Карло" щял да се опита да вземе в Англия Андреа Пирло от Милан.

Карлето желаел да използва Пирло като халф, играещ точно пред защитата на "сините" и доставящ пасове на Лампард, Балак и Майкъл Есиен, които щели да бъдат твърди титуляри в схемата на Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MadSkilzz
14.06.2009 20:16

започна новия трениор да ми намирисва...напоследък се говори за много потенциални играчи от Милан в Челси...Не казвам че играчите на Милан не са добри...даже напротив...ама ако мисли да докара целия Милан в Лондон по добре да не беше идвал...Малуда много ми харесва като играч и не искам да си ходи от Челси...англинския футбол и италиянския са много различни...ако помните какво стана с Андрий Шевченко...дойде от Милан и не се представи секи мач на ниво...просто не е свикнал с бързия фубтол в Англия...

cris7ronaldooo
14.06.2009 00:49

Тоя пък кво се прави на интересен ще маха сиг един от най-полезните малуда той си мисли че във челси е като в милан и сега ще ми привлича такива от милан дето е бил много години заедно и ще ми прави милан-челси ебати тъпакаааа айде и той да се проваля че ме дразни със челси може само да се справи Моуриньо това е аз съм от юнайтед и винаги ще съм от тях и въпреки да ни е тениор САФ за мене Моуриньо е най-великият във тази област *smile*

DeviLLmaN
02.06.2009 14:28

krisoBG ти явно вообще не си на ясно с твоя любим клуб Челси. Лампарт на 29 хахахахахха аа да бе верно преди близо 2 години беше на 29. Грешлата беше моя не Калу а Коул.
AviMC да бил е световен шампион и той играе от 2001 първа в Милан. То ако Лампарт се е доказал за Челси, то Пирло сигорно трябва да му режат главата щото се е доказал 3-пъти повече в Милан от колкото Лампарт в Челси.

Vihren_FCB
02.06.2009 14:22

Не знам за какво говорите и спорите толкова!За какво им е Пирло на Челси да гради атаките, като чел$и играе антифутбол!На чел$и им трябва някой чукач който да рита и руши само(Гравесен,Амброзини,Диара и т.н) А иначе мечтата на Абрамович не виждам как ще се збъдне близките 5 години освен ако не купи някой др отбор!!! *joking*

peter1985bg
02.06.2009 10:08

Забелязал съм, че който не разбира от футбол винаги използва думата пенсионер! А да каже на играч на 30 години в разцвета на силите си пенсионер е направо висша форма на некомпетентност!!!

Adrian000
01.06.2009 22:59

Не ,че ме интересува ,но Челси е напът да се превърне в пълната противоположност на Арсенал , с този треньор ще се превърне в пенсионерски клуб не случайно се появиха и спекулации и за Бекъм аз лично очаквам ако му дадът контрол над трансферите да опита дори и да докара всъщност истинският си любимец Амброзини! Абе въобще вярно ,че в Челси си играеха опитни играчи ,но сега вече скоро няма да видят някой младок в отбора

Ginekologa
01.06.2009 22:29

за кво ни е пиру тоя пенсионер а за малуда не сам съгасен *sick*

AviMC
01.06.2009 21:58

Пирло е пенсионер-ако ще и световен шампион да е бил.Деко-аут от Челси.Лампард този месец ще навърши 31г.По-голям e от Пирло,но играе в Челси oт 2001г.Достатъчно се е доказал.Малуда е на 28,но и той след броени дни ще има рожден ден!Перфектен по левия фланг в атаката и дефанзивата на Челси.Калу е най-младият от нароченото за гонене от Карло трио.На 23г.и перспективен играч.Единствената причина поради която Анчелоти иска да се отърве от Калу е,че той играе с номер 21-какъвто е и номера на любимеца му в Милан-Пирло!
Чакам с нетърпение новите попълнения в Челси,както и първите мачове на отбора.Като фен на Челси се притеснявам от управлението на Анчелоти,носамо толкова.Все пак,успех на Карло и Челси в новите предизвикателства *wink*

red_manutd_7
01.06.2009 21:26

Пирло винаги ще си остане в Милан.Легенда е за отбора и ако премине другаде ще стане както преди седмица с Малдини.И без това си е в края на кариерата, къде е тръгнал сега да печели пари?Имаше едни прекрасни мачове на Деко в началото на сезона, жалко, че не може да продължи да играе.

krisoBG
01.06.2009 21:03

DeviLLmaN Пирло е на 30-годишна възраст и не е нещо невероятно като играч .. Лампард е на 29 години ако не се лъжа , но той до живот ще играе в Челси .. и не вярвам Пирло да дойде в Челси , не ни и трябва .. класни халфове имаме много : Есиен , Лампард , Дж.Коул , Лампард , Балак , Оби Микел , Малуда (той е по-офанзивен даже) .. Калу нз къде си видял , че е с 2 години по-малък от Пирло , като той е на 23 или 24 ... Малуда се доказа много в последно време и трябва да направим всичко възможно да го задържим в отбора ... Деко имаше контузия , която му попречи да направи нещо повече този сезон..

bobolino
01.06.2009 21:02

krisoBG Ами ти знаеш ли че този(пенсионер)Пирло е печелил 2 пъти КЕШ ,а знаеш ли малкия
*joking*

DeviLLmaN
01.06.2009 20:43

krisoBG ти явно не си видял средната възраст на твоя Челси. Нищо лично предпочитам Челси пред Ливърпул или Ман Ютд. Ама да казваш пенсионер. Погледни си титулярите в Чесли и тогава говори, че Пирло е пенсионер. Аз няма ти казвам, че Малуда е с година по малак от Пирло а Калу с две. А за мен най - добрия играч на Челси от години който безпорно е Лампард е с година ПО СТАР от Пирло. И не вярвам, че в Челси има играч който да се сравнява с Пирло да раздава пасове и да гради играта.!!!

sashaserg
01.06.2009 19:46

Аз съм ултра фен на Челси. Това е отбора с който свързвам повече от половината си живот. Бях пленен от дуото Дзола-Хеселбанк. Радостен съм от играта която показват любимците ми откакто дойде Абрамович. Според мен ако бъде взет и един играч на Милан включително и Кака Анчелоти ще се окаже пълен гей който проваля Члси както го направи и Сколари и отново ще трябва да използваме Хидинк да оправи нещата в шампионата.

red_manutd_7
01.06.2009 19:40

Според мен не е Пирло човекът, който може и трябва да играе за Челси.По-скоро им трябват нападатели, а Един Дзеко изглежда перфектното попълнение в състава им, с оглед на факта, че нямат добър втори нападател освен Дрогба.За халфовата линия има голям избор.Един от хората, които ще окажат влияние на играта на отбора ако бъде привлечен е Стивън Айрлънд.Закупването на Куарешма също ще е доста голям плюс за Челси.Защитата е добра, като се изключат някои грешки на Алекс, но е възможно да се привлече и Коло Тоуре.Вратарят си е твърд.

krisoBG
01.06.2009 19:18

не мога да го гледам тоя боклук Анчелоти .. фен съм на Челси , но тоя е голямо бедствие .. как ще маха Калу и Малуда ве .. Деко ОК , не му беше тука мястото .. а закфо ще взима оня пенсионер от Милан Пирло деба бахти надали можеше Абрамович да напраи по-лош избор за нов треньор на Челси ..