Мурат Якън: Искам концентрация през целия мач

22:17
Мурат Якън: Искам концентрация през целия мач
Старши треньорът на Базел Мурат Якън изисква пълна концентрация и мобилизация от своя отбор за утрешния мач-реванш от плейофите за влизане в групите на Шампионска лига срещу Лудогорец.

Якън настоява неговите играчи да забравят за победата с 4:2 от първия мач в София и да не допускат подценяване на българския шампион.

Халфът Валентин Щокер е възстановен от контузия и ще бъде на линия за мача с Лудогорец. Звездата Марко Щрелер, който пропусна първия мач преди седмица заради травма, е готов, но вероятно ще остане на пейката и ще влезе като резерва през второто полувреме.

"Вече познаваме съперника по-добре и не очаквам някакви изненади. Имаме предимство, но искам да бъдем концентрирани през целия мач. Ранен гол ще ни успокои, затова няма да чакаме просто да свърши срещата, а ще атакуваме. Не бива да подценяваме отбора на Лудогорец, който има много качествени играчи в атака и по крилата. Десният бек е много добър (Кайсара), но той е наказан", коментира Мурат Якън на пресконференцията преди мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
28.08.2013 21:59

Благодаря за разяснението.Не знааех,че се казва така,за напред няма да се излагам*smile**thumb_up*

Rezors
27.08.2013 00:19

Мурат ЯкЪН?!?!?1*sick*

kermo
27.08.2013 06:57

Да,Якън е,а не Якин!В турския буквата I се чете Ъ,а буквата i се чете И!

wrathchild19
27.08.2013 01:56

точно така!!! за какво ни е буквата Ъ щом няма да се използва. не мога да разбера причината, да се съчинява когато пишат чужди имена на кирилица. имаме буквата Ъ и пишем имаме щ и пишем, а когато нямаме дадена буква, измисляме нещо от сорта дж, дз и тн. ЛЕСНО Е!

RMRM7
27.08.2013 00:27

Точно така Мурат Якън е името му, а не Якин както пишат в другите сайтове, браво Winner *smile*