Пеев герой при успех на Амкар срещу Спартак (видео)

19:23
Пеев герой при успех на Амкар срещу Спартак (видео)
Георги Пеев вкара гол за Амкар (Перм) при победата с 2:1 срещу Спартак Москва в мач от 6-ия кръг на руското първенство. И четиримата българи в състава на Амкар - Георги Пеев, Захари Сираков, Петър Занев и Благой Георгиев, записаха пълни 90 минути за престижния успех над един от грандовете в Русия.

Сираков получи жълт картон през първото полувреме. Пеев, който по-рано през месеца бе отстранен, а впоследствие върнат в състава на Амкар, откри резултата в 17-ата минута с техничен прехвърлящ удар от движение. Спартак изравни малко след почивката с гол на Павел Яковлев. Амкар бе по-активният отбор и заслужено стигна до победата след попадение на Мартин Якубко в 66-ата минута.

За Спартак дебют направи бившият защитник на ЦСКА (София) Жоао Карлос. Поражението е първо за Спартак през този сезон в шампионата. Победата е втора за Амкар този сезон и тимът е шести в класирането с 9 точки. Лидер е ЦСКА Москва с 14 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
26.08.2013 19:57

Треньора нали ги беше изгонил ??? Иначе браво тоя отбор си е като български там :Д Да не говорим че в някой наши отбори има по-малко българи *joking*

katal0neca
26.08.2013 20:18

върнаха ги *smile*