Манчини се натиска на Съндърланд, те искат Брус

13:43
Манчини се натиска на Съндърланд, те искат Брус
Бившият наставник на Интер Роберто Манчини е пожелал да заеме вакантния пост мениджър на Съндърланд, пише "Индипендънт".

Специалистът, който изведе "нерадзурите" до три титли на Италия, две от които дори спечелени на терена, е повече от година без работа и отчаяно търси ново предизвикателство.

"Роберто знае за свободното място в Съндърланд, но в момента просто изчакваме оферти. Имаше много запитвания за него от други английски клубове, но засега няма никаква конкретна оферта", коментира личният мениджър на Манчини.

Междувременно стана ясно, че главният фаворит за вакантното място на "Стейдиъм ъф Лайт" е Стив Брус.

Наскоро президентът на Уигън Дейв Уелан обяви, че е дал позволение на Брус да преговаря със ръководството на "черните котки". Шефовете на Уигън са доволни от факта, че при евентуален трансфер на своя настоящ мениджър в Съндърланд, те ще получат 3 милиона паунда обезщетение, което ще се отрази идеално на ограничения бюджет на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jiksi_
01.06.2009 17:46

Уигън, ако се разделят със Стив Брус ще се борят за изпадане. Като вземем на предвид и почти сигурното напускане на Валенсия. Поне Стив Брус знае как да прави добри трансфери (Визирам Валенсия, Паласиос, Заки беше солиден в първата половина на сезона и т.н.) и с него отборът му може да играе тактически грамотно. Взимат 15М паунда от Валенсия, Стив Брус ги харчи разумно и Уигън остават стабилни в елита. Считам ги за изпаднали при назначаването на друг треньор.