Лудогорец пристигна в Базел

15:24
Лудогорец пристигна в Базел
С група от 19 футболисти българският шампион Лудогорец пристигна днес в ранния следобяд в Базел с полет от румънската столица Букурещ.

Възпитаниците на Стойчо Стоев излизат утре срещу швейцарския първенец в среща-реванш от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

От състава отпаднаха третият вратар Георги Аргилашки и наказаният Жуниор Кайсара, който получи червен картон при загубата с 2:4 в първата среща в София миналата сряда.

"Въпреки поражението в първата среща, настроението в състава е добро. Ще се опитаме да покажем хубав футбол и се надяваме на позитивен резултат, което значи победа. Знаем, че ни очаква тежък мач. Ние обаче вече сме си гарантирали участие в групите на Лига Европа, което ни дава известно успокоение", коментира Стоев.

"Смятам, че имаме нужния потенциал да не загубим. В София допуснахме много индивидуални и колективни грешки, което го отдавам на липсата на опит. Да се надяваме да избегнем тези неща в реванша", допълни той.

Стоев не очаква подценяване от страна на Базел, въпреки солидния аванс за швейцарците от първия мач.

"Убеден съм, че те ще излязат с най-силните си футболисти. Едва ли ще има подценяване. Швейцарците са с германска психика", каза наставникът на Лудогорец.

Той допълни, че няма да прави съществени промени в състава, като единствено ще замени наказания Кайсара.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари