Високи коефициенти белязаха неделния ден на феновете на Гонки

13:19
Високи коефициенти белязаха неделния ден на феновете на Гонки
Изключително високи коефициенти белязаха неделния ден на феновете на Гонките в Еврофутбол. Петнадесетото виртуално надбягване в Маунт Вю привлече вниманието на десетки, които взеха повече от добри печалби срещу скромни залози. Списъкът е дълъг, но най-голямо впечатление прави ударът на участник от гр. Елена, пункта на ул. "Стоян Михайловски" №15 – той спечели 983,45 лева срещу 1 лев с прогноза Трио. Ставката от над 900 привлече и столичанин – той прибра същата сума, но срещу залог от 4 лева за Трио с четири кучета. Това се случи при букмейкъра в бл. 15 в ж.к. "Белите брези".

Коефициентът от 983.46 "изправи на нокти" играчи и от други места в България – ловчанлия заложи 50 стотинки на първите трима без точния им ред на финиширане и грабна 491,73 лева. Друг, от вече споменатия пункт в Елена, получи същата сума срещу същата прогноза и залог. И пловдивчанин се възползва от отличната ставка за гонката с номер 15 в Маунт Вю и спечели добре познатите 491,73 лева с 0,50 лева на талона. 245.87 пък бе коефициентът за всички, които "се пуснаха" с по 2 лева и взеха същата сума – това се случи на участници от Плевен, Костандово и София. Ставката от 132.77 и 4,80 лева в пункта на ул. "Охрид" №28 в Пловдив донесоха 637,30 лева на играч, който избра комбиниран залог за същата виртуална гонка.

От март месец тази година Еврофутбол пусна и виртуални гонки с осем хрътки. Участниците в тиражите на българския букмейкър правят залози за тях всеки ден от 9.00 часа до започването на реалните надпревари по обед. Освен промяната в броя на кучетата, има и разлика в коефициентите – виртуалните участници в гонките са само с индивидуални ставки, които се определят от организатора за всяко надбягване и всяко куче, включено в него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
26.08.2013 14:12

Хахха Само аз ли не печеля от тия пумяри бе *sad* *lol*