Иван Колев: Мачът с Израел е изключително важен

12:08
Иван Колев: Мачът с Израел е изключително важен
Наставникът на младежкия национален отбор на България Иван Колев заяви, че мачът с Израел е от изключително значение за нас, защото при евентуална загуба шансовете ни за класиране на Европейско първенство намаляват значително.

Младежите ще се подготвят в Правец, като на 3-и в сряда ще изиграят контролна среща с Австрия на стадиона на Славия в "Овча Купел" от 18:00 ч. Треньорът подчерта, че контролата е за да се види къде се намираме, тъй като Австрия е на 6-о място в ранглистата, а Израел са девети.

"Очертава се много важен мач срещу Израел и на всяка цена трябва да победим. В противен случай има вероятност да изгубим шансове за класиране на Европейско първенство. Смятам, че срещу тима на Австрия ще видим къде се намираме и дали имаме сили за класиране. Относно загубата ни от Казахстан мога да кажа, че ние имахме пълна информация относно тяхната игра. Направихме пълен запис на двубоя им с Израел и мога да кажа, че предстоящия ни съперник можеше и да загуби, ако нямаше късмет. От аутсайдери, Казахстан се превръщат в едни от скритите фаворити за първото място. Очертава се доста равностойна група нашата. Израел вероятно ще дойдат много амбицирани и готови да търсят победата, тъй като и за тях този мач е изключително важен", заяви Колев.

Относно Михаил Александров, наставникът поясни защо не го е повикал.

"Представянето на футболиста в младежкия национален отбор бих казал, че беше ужасяващо. До момента той игра на позиция, която изобщо не му е удобна. Сега получих информация, че вече играе на пост, където се чувства добре и на мен би ми бил полезен", допълни Колев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация