Ивелин Попов с цял мач при победа на Кубан

21:26
Ивелин Попов с цял мач при победа на Кубан
Ивелин Попов игра цял мач за отбора на Кубан Краснодар, който се наложи с 3:2 над Урал в мач от шестия кръг на руското първенство по футбол. Благодарение на това, отборът от Краснодар се отдалечи на четири точки от първия отбор под чертата на изпадащите, който е именно Урал.

В центъра на вниманието в мача в Краснодар попадна именитият съотборник на капитана на българския национален отбор - Джибрил Сисе. Френският нападател се разписа на два пъти - в 27-та и 44-та минута, с което донесе победата на своя тим. Арсен Хубулов откри за Кубан в осмата минута, а Александър Ерохин изравни само пет по-късно, но Сисе даде отново преднина за своя тим от дузпа. Гостите не се оставиха лесно и стигнаха отново до изравняването в 35-та минута, само за да получат още едно попадение преди края на почивката, дело на бившия нападател на Ливърпул.

Кубан вече е с актив от девет точки и не само се откъсна от зоната на изпадащите, но и се доближи до върха. Лидер с 14 пункта е ЦСКА Москва на Георги Миланов, а пред Кубан са още Ростов, Спартак Москва, Зенит и Локомотив Москва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация