Малага - Барселона, загубен

13:59
Малага - Барселона, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 12 познати от 18 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 25.08.2013 г.



И през миналия сезон в тази рубрика бях писал, че единственият начин да се извлече определена стойност от мачовете на Реал Мадрид и Барселона в Примера дивисион е в подкрепата на опцията, че и те и противниците им ще се разпишат поне по веднъж. В първия кръг Реал Мадрид имаше малко по-стойностен съперник в лицето на Бетис и изпълни опцията с лекота. Барса трудно в дебютното си домакинство с Леванте можеше да бъде добър избор, защото Леванте е доста слаб навън и в не малко случаи пропуска да вкара. В мача с Атлетико Мадрид през седмицата Барселона бързо се завърна на любимата си опция, след като завърши 1:1 и днес предвид нивото на настоящия й опонент също следва да вкара и инкасира поне по един гол. Статистиката също е категорична, като показва, че всичките 9 (!) предишни срещи между Малага и Барса завършиха с опцията за размяна на голове. Коефициентът при това си ниво категорично може да се заяви, че не е лишен от стойност, а и предпоставки той да бъде реализиран не липсват.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.93

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orton95
25.08.2013 14:47

Таврия - Черноморец от украйнстото първенство мисля, че заслужава внимание. Таврия са с 6 загуби от 6 мача и голова разлика 1-13. Като че ли победата за Черноморец е почти на 100% сигурна, а и като се има в предвид, че най-вероятно ще играят някой от резервите и ще искат да се докажат че заслужават място в първия тим. Коефициента за ХК е над 3 и това е единственото нещо което ме притеснява *lol*