Стойчо Стоев: Берое ни затрудни, но победихме заслужено

22:13
Стойчо Стоев: Берое ни затрудни, но победихме заслужено
Мнения на двамата старши треньори след победата на Лудогорец с 3:0 над гостуващия Берое (Стара Загора) в мач от шестия кръг на "А" футболна група:

Стойчо Стоев (Лудогорец): "Започнахме добре мача, но след 20-ата минута до края на първото полувреме въобще не бях доволен. Подценявахме ситуациите, допуснахме индивидуални грешки, а те заиграха по-агресивно. През второто полувреме определено взехме инициативата. Имаше настроение, до голяма степен играта ни се получи. Създадохме доста положения, малко вкарахме, но заслужено победихме. Берое доста ни позатрудни в определени моменти от мача".

Петър Хубчев (Берое): "Имахме положения, но това няма съществено значение. Броят се трите точки, а резултатът е 3:0 за Лудогорец. Не бих казал, че сме в криза. Омръзна ни да казваме колко добре сме играли и сме загубили. Оттук-нататък е по-важно да побеждаваме, дори и грозно. За нас е важно да имаме отбор, да се държим като отбор. Всеки един може да вкарва. Не само Венци (Христов) е длъжен да бележи. Създадохме доста положения в последните мачове, днес срещу шампиона имахме още повече, но за съжаление пак не успяхме да ги реализираме".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация