Сампдория - Ювентус, спечелен

19:30
Сампдория - Ювентус, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 11 познати от 17 мача - 64,7% успеваемост

Залог на деня за 24.08.2013 г.



Тази прогноза изглежда повече от логично, но пък аргументите свързани с нея са повече от безспорни. Ясно е, че гостите са по-силният тим, но след последните трансферни ходове в двете селекции разликата в класите следва да се е увеличила още повече. Старата госпожа е доста по-популярен тим и неговата гръмка лятна селекция свързвана най-вече с привличането на новите остриета Йоренте и Тевес е добре известна на широката публика. По-интересно е случващото се в отбора от Генуа. Сампдория се раздели с много титуляри от изминалата кампания. Първият избор под рамката Ромеро, бранителят Росини, халфовете Естигарибия, Поли, Мунари и двамата най-резултатни нападатели Макси Лопос (17 мача 4 гола) и Икарди (31 мача 10 гола) не се подвизават вече в тима на Сампдория. Настоящият треньор на домакините Карлос Ости е бивш играч на Юве, което е още една предпоставка да се предположи, че черно-белите едва ли ще имат проблем със спечелването на трите точки, предвид че става дума за мач от Италия.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.50

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zeddrags
24.08.2013 20:31

що не са пробва с 2 коеф някав залог

zeddrags
25.08.2013 14:19

Идеята е че ако познаваш 66% от коеф 1.50 нямаш полза и даже ше си на загуба (2 пъти печелиш 0.5 един път губиш 1) мн по добре да се пробва един мач с коеф 2 или 2*1.44 залог дето е малко над 2

PraschoChorbata
25.08.2013 10:40

усилията които полага да ни дава добре обосновани прогнози с който да печелим добре А ти си някакъв неандерталец където не може да си измисли един мач, а ми гледа прогнози, и какъв хазарт си тръгнал да играеш не те знам...

GalStan
24.08.2013 22:05

Хейтърите като теб само по форумите критикуват хората който се опитват да правят нещо полезно.Не стига че човека напълно безплатно дава добре обосновани прогнози,ами искаш от него и да рискува.Ти би ли рискувал голяма сума пари на голям коефициент?предпочитам да хвана 100 коефициента под 1,5 отколкото 10 над 2.00. Като и такъв "разбирач" дай ми 10 обосновани прогнози с коеф над 2.00 и ако излязат 6 от тях ще ти дам сумата от събрания коефициент. Играй си там с парите от закуската и остави човека на мира.Хората които играем сериозно оценяваме усилията които полага да ни дава добре обосновани прогнози с който да печелим добре.Щом не ти харесва не залагай......никой не те кара да вземаш прогнозата му насила.

zeddrags
24.08.2013 20:30

то 1.50 коеф фаида по добре гол/ гол или нещо не може да имаш 60% на коф 1.60 примерно