Миланов титуляр при победа на ЦСКА (видео)

17:34
Миланов титуляр при победа на ЦСКА (видео)
Полузащитникът Георги Миланов за първи път започна в титулярния състав на ЦСКА Москва при победата с 2:1 навън срещу Том Томск в среща от шестия кръг на руското първенство. Българският национал остана на терена до края на първото полувреме. След почивката Миланов беше заменен от сърбина Зоран Тошич.

В Том защитникът Живко Миланов започна като титуляр и остана на терена през целия мач. Другият българин в състава Пламен Николов остана на резервната скамейка, но не влезе на терена.

След половин час игра Игор Портнягин с добавка изведе домакините напред в резултата. В 52-ата минута ЦСКА достигна до изравняване чрез голмайстора от Кот д'Ивоар - Сейду Доумбия, а само шест минути след това нигериецът Ахмед Муса реализира второто и победно попадение в полза на гостите.

След този успех московчани се намират на първо място в класирането с актив от 14 точки и без поражение. Том има шест поредни поражения в шест двубоя през новото първенство и се намира на последната 16-а позиция в подреждането до момента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация