Преди Лудогорец – Берое

13:22
Преди Лудогорец – Берое
Берое гостува на Лудогорец утре, 24-и август в мач от VI кръг на "А" група. Срещата е с начален час 20, а главен арбитър на двубоя е Станислав Ставров от Велико Търново.

Ден преди двубоя старши-треньорът на Берое Петър Хубчев говори пред камерата на beroe.bg. Той сподели, че предстоящият двубой срещу "Лудогорец" е един от най-тежките за "заралии". "Въпреки двата двубоя на "Лудогорец" в Шампионската лига очаквам сериозно отношение от тяхна страна към двубоя, но нашето ще е по-важно." – сподели още наставникът на "беройци".

Заради контузия, получена по време на тренировка, от сметките на Петър Хубчев ще отпадне алжирецът Амир Саюд. Освен него в лазарета е още левият бек Веселин Пенев. Под въпрос за утрешната среща са опорните халфове Мартин Райнов и Игор Джоман. Пламен Крумов изтърпя наказанието си от една среща и ще е на разположение на старши-треньора Петър Хубчев.

В изминалия кръг на "А" група "Берое" завърши наравно 0:0 със състава на "Черно море" в Стара Загора, а "Лудогорец" се наложи като гост с 1:0 над тима на "Локомотив" (Пловдив).

Във временното класиране тимът, воден от Петър Хубчев, се намира в златната среда, заемайки осмо място с актив от 6 точки, а "Лудогорец" е на второ с 12. Водач продължава да бъде новакът "Любимец".

Съдийска бригада от Велико Търново ще ръководи утрешния двубой. Главен арбитър на срещата е Станислав Ставров, а негови помощници ще са Петко Павлов и Илиян Капарашев. Допълнителни асистент арбитри ще бъдат Стоян Денев, също от старата столица, и Ангел Баялцалиев от София. Четвърти съдия е софиянецът Мартин Ангелов. Дежурен делегат на срещата е Иван Димитров от Добрич, а съдийството ще бъде оценявано от Георги Нарлев от Силистра.

Срещата между двата отбора е пета в историята на "А" група. Досега "Лудогорец" е записал 3 победи, а последният двубой, игран през март под Аязмото, завърши наравно 0:0. По-късно през годината двата отбора се изправиха в спор за Суперкупата на България, спечелена от "заралии" с 6:4 след изпълнение на дузпи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация