Атлетик победи Осасуна (видео)

09:24
Атлетик победи Осасуна (видео)
Атлетик Билбао победи с 2:0 Осасуна пред 20 хиляди свои фенове, които пропътуваха разстоянието до стадиона на Реал Сосиедад, където червено-белите домакинстват по време на строежа на новия клубен стадион, който трябва да отвори врати следващия месец. Успехът беше втори за сезона за Атлетик Билбао, а баските вече са еднолични лидери в Примера дивисион.

"Хубаво е да побеждаваш, макар и не на собствения си стадион. Но феновете тук ни накараха да се чувстваме като домакини. Те са невероятни. Самият ден беше невероятен за Билбао и ние, футболистите, искаме да им благодарим", каза звездата на тима Оскар Де Маркос за привържениците, които изминаха пътя до стадиона с 328 автобуса и други превозни средства.

Алехандро Арибас вкара автогол в 31-та минута и даде аванс на Атлетик в Сан Себастиан, а Оскар Де Маркос се разписа за крайното 2:0 само осем преди края на редовното време. Баските вече са с шест точки от два кръга в Примера дивисион, докато Осасуна е с две загуби на старта на шампионата.


Ath Bilbao 2 Osasuna 0 by acosart

По-рано в петъчната програма на Примера, Диего Кастро би два пъти дузпа в 85-та минута, но все пак успя да се разпише и да донесе точка за Хетафе при домакинството на отбора срещу новака в елита Алмерия. Мачът на "Колизеума" завърши при равенство 2:2.


Getafe 2 Almeria 2 by acosart

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekologa
24.08.2013 11:56

на Осасуна нападателя е много тъпо парче

Luffy
24.08.2013 11:25

Само дето мача беше в Сан Себастиан *lol*