Ботев Гълъбово привлече бивш защитник на ЦСКА

17:20
Ботев Гълъбово привлече бивш защитник на ЦСКА
Ръководството на Ботев Гълъбово привлече бившия централен защитник на столичните ЦСКА и Славия Янко Вълканов. Вълканов за последно игра за Белшина в първенството на Беларус.

31-годишният бранител няма да може да дебютира за Ботев в домакинството срещу Спартак Варна в събота от 18:00 часа. Причината е, че се чака документ от чужбина, за да може той да бъде картотекиран.

"Янко Вълканов вече е футболист на Ботев, но няма да може да играе срещу Спартак. Вероятно за следващия ни мач ще има картотека", обясниха от ръководството на тима от Гълъбово.

С привличането на Вълканов целта на Ботев е да заздрави защитата си. 31-годишният футболист е играл още в Нафтекс, Марек и Берое в Бългаия, както и в Динамо Минск и МТЗ-Рипо в Беларус и за казахстанския Акжайк Уралск.

Той има и 3 мача и 1 гол за националния отбор на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
23.08.2013 18:16

Добре ще е да има повече новини за българси тимове. *smile* А и играят доста добри футболисти в "Б" група. *smile* За Чемпиъншип може, а за "Б" и "В" група не може? *smile*

John_Jameson
23.08.2013 17:56

Какви звезди само в родната Б група !!! *lol* *lol* *lol*

John_Jameson
23.08.2013 17:55

“Хасково” привлече защитник на “Лудогорец”. Това е 18-годишният Тейнур Марем. Той ще играе за червено-белите като преотстъпен през есенния полусезон. Самият Марем е родом от Хасково, където започва да тренира футбол. На 15 години, когато се разпадна местния клуб, той отиде в школата на “Сливен” , където даже записа един мач в “А” група и два във втора дивизия. От лятото на 2011-а Тейнур е в “Лудогорец”. Бранителят има мачове и за двукратния шампион на България. Дори отбеляза гол в играната през март контрола срещу “Спартак” (Плевен).

John_Jameson
23.08.2013 19:28

А най-голямата звезда къде забрави??! Бойко Борисов !!! *lol* *lol* *lol*

RMcF_
23.08.2013 18:12

Освен това Витоша (Бистрица), привлякоха Николай Божов, Четин Садула и мн футболисти на Миньор *lol* Верно са решили да влизат в А група *lol*