Исмаил Иса отбеляза гол за отбора на Шериф

10:07
Исмаил Иса отбеляза гол за отбора на Шериф
Българският нападател Исмаил Иса отбеляза гол за отбора на Шериф (Тираспол), който завърши 1:1 като гост на Войводина (Нови Сад) в първия мач от четвъртия квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

Българинът започна като титуляр и в 36-ата минута откри резултата след пас на Каду. Иса беше сменен от бразилеца Пирес в 76-ата минута и получи жълт картон, след като се забави с излизането си от терена. Шериф остана с човек по-малко на терена шест минути по-късно, след като Луванор получи втори жълт картон.

В 54-ата минута домакините изравниха чрез Петър Шкулетич. Другият българин в Шериф - вратарят Георги Георгиев не беше в групата за мача.

Българска съдийска бригада ръководи срещата между албанската сензация Кукеши и Трабзонспор (Турция), завършила 0:2. Помощници на Тодоров бяха Георги Славов от Плевен и Веселин Мишев от София. Срещата се игра на националния стадион Кемал
Стафа в Тирана, тъй като съоръжението в планинското градче Кукеши няма лиценз за международни мачове. Точни за Трабзонспор бяха в 31-ата минута от дузпа Адриан Миержевски, а в 68-ата се разписа бразилеца Пауло Енрике.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация