Стартира нов проект \"Галактикос\"

10:21
Стартира нов проект \"Галактикос\"
Флорентино Перес ще се завърне като президент на испанския гранд Реал Мадрид днес и ще бъде представен официално на церемония на клубния стадион "Сантяго Бернабеу". Всички потенциални кандидати за поста се отказаха и Перес, без да се конкурира с никой, започва втория си период като президент на "Кралския клуб".

Архитектът на проекта "Галактикос", който доведе в клуба играчи като Зинедин Зидан и Дейвид Бекъм на "Бернабеу", обеща да стартира нова подобна инициатива и сега се очаква да съобщи имената на новите суперзвезди в отбора, както и на новия треньор. Според испанските медии Мануел Пелегрини от тима на Виляреал е фаворит за треньорския пост, а потенциални нови играчи са Кака, Кристиано Роналдо и Франк Рибери.

В първата ера на Перес Реал спечели Шампионската лига през 2002 г. и Примера дивисион през 2001 и 2003 г. През 2006 г. Перес се оттегли, а неговият наследник Рамон Калдерон бе принуден да подаде оставка тази година през януари, след като бе уличен в манипулиране на гласуването по време на Генералната асамблея на клуба през декември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация