Официално: Тиаго Силва преподписа с ПСЖ

16:45
Официално: Тиаго Силва преподписа с ПСЖ
Бразилският централен защитник Тиаго Силва продължи с една година договора си с Пари Сен Жермен и ще остане в клуба до 2018-а година, съобщиха от френския футболен шампион.

Към 28-годишния бразилец, който премина в тима от Милан за 42 милиона евро през миналата година, имаше интерес от доста европейски клубове, включително и от Барселона.

Силва, който е капитан на тима, изигра 34 мача за ПСЖ миналия сезон. Отборът спечели титлата във Франция за пръв път от 1994-а година насам и игра на четвъртфиналите в Шампионската лига след 18 години насам.

Пари Сен Жермен, който завърши наравно в първите си два мача от новия сезон, гостува на Нант в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
23.08.2013 03:55

До коментар [@comment 1444857] от [@user w0ath]:

Да бе пич.Ама и ти ако ми прочетеш как започвам коментара по-долу..Цитирам : "Вярно,че Барса имаха интерест към Тиаго Силва".Това,че се споменава името Барса наистина ли трябва да е в раздела на клуба ви.Ваша си работа.Аз ако бях модератор на нечий отбор и се пусне подобна тема,никога няма да я линквам с отбор,на който просто е споменато името.Самата идея е малоумна.Вчера имаше тема в раздела на Реал,само защото някой си(наистина не четох темата) бил казал "не сме Реал Мадрид"... Еми за мен е тъпо *smile*

Fcb10
22.08.2013 22:57

Сложете го сложете и за Луиз даже да ни дразните и да се съжаляваме колко глупав е Росел.

sdw
22.08.2013 18:43

Вярно,че Барса имаха интерест към Тиаго Силва,но това доста отдавна отмина.Та въпроса ми е : защо тази новина е в списъка с новините на Барса...Какво ги засяга какво прави тоя джуклестия.