Уникална история с разочароващ край

15:21
Уникална история с разочароващ край
Перуанският нападател Хаинрсино Байлон е на път да стане автор на куриозен рекорд, след като пътува 900 километра, за да участва в 8-минутен мач от местното първенство, но в крайна сметка не игра дори минута. Става въпрос за прекратената среща от 21-и юли между Университарио и Мелгар.

Федерацията назначи да се доиграят въпросните 8 минути със съставите от 21-и юли, но странното в случая е, че Байлон вече бе трансфериран в друг отбор. По време на мача обаче е бил титуляр и затова трябваше да излезе на терена с екипа на бившия си отбор Университарио. Но така или иначе той не докосна топката, защото още след първия съдийски сигнал Университарио направи смяна и го извади от игра като част от споразумението с Комерсио за евентуалното му предпазване от контузия.

Мачът се игра на 21-и юли в град Арекипа и беше спрян в 82-ата минута, когато съдиите бяха атакувани, удряни, блъскани и съборени на земята от играчи и треньорски щаб на отбора на Мелгар. Повод за реакцията им беше маркирането на несъществуваща засада, от която евентуално техният отбор можел да стигне до победата.

В резултат на разследването на дисциплинарната комисия на федерацията треньорът на виновниците Франко Наваро беше лишен от състезателни права за 10 мача, но след обжалване наказанието падна до 8.

В 8-те минути доиграване нямаше нови голове и така резултатът 2:2 беше утвърден. Университарио е на 2-о място в класирането с 50 точки от 29 мача, а Мелгар е 12-и с 33.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bundesligarcho
22.08.2013 17:19

Мислих си,че е нещо интересно,а то егати тъпата статия.

bokava
22.08.2013 16:56

Има хора пътуващи по хиляди километра за да емигрират,не успяват и се връщат в България,вие за някакъв дето се повозил малко ми пишете....

dadeds
22.08.2013 16:24

Нещо не разбрах за какъв рекорд става на въпрос и къде е разочароващия край *joking**joking*