Дяков: Разочаровани сме, чакахме нещо голямо

10:10
Дяков: Разочаровани сме, чакахме нещо голямо
"Да, разочаровани сме, аз лично съм разочарован. Не отстъпвахме толкова на Базел, колкото показва резултатът", обяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков след поражението на неговия отбор от Базел с 2:4 в първата плейофна среща за Шампионската лига.

"Неприятен резултат, неприятен развой, но но отиваме в Швейцария да изиграем добър мач. Ние и днес бяхме достатъчно освободени психически, искахме да направим нещо, което само Левски го е направил. Бяхме мотивирани, за да направим нещо добро и голямо. Знаете много добре, че не е никак често, когато български клубове играят на това ниво. Шансовете остават малки, ще бъде много трудно."

Същото мнение сподели и бразилският нападател Мишел Платини, който смята, че Базел не е толкова по-силен от българския отбор.

"Ние направихме четири грешки и ето ти четири гола в нашата врата. Големият отбор, какъвто е Базел, когато получи такива шансове, те наказва. Сега за нас остава да докажем, че сме добър отбор и да се представим достойно на реванша. Дори и да не влезем в Шампионската лига, има Лига Европа и това е достатъчно добро като опция за нас", завърши Платини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristian96
22.08.2013 11:50

Лудогорец показа,че е по-класен,макар и да са играли само 1 път в Шампионска лига,ако продължават така ще стигнат и групите и то много скоро.Базел имаха опита-4 ситулации и 4 гола,просто ефективността им беше голяма,а Лудогорец трябваше само да държи топката,няколко минути при 2-1

dre
22.08.2013 11:31

Аз умрях от смях още във втория кръг на Лига Европа , когато имената на отборите трудно се четяха . Когато отпаднеш от тях ,тогава е смешната ситуацията , тя даже е трагична !

nasko72
22.08.2013 10:14

смях*joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking*