Михайлов: Получи се хубав мач, празник на футбола

00:00
Михайлов: Получи се хубав мач, празник на футбола
"Получи се хубав мач, празник на футбола. За мене резултатът не отразява реално показаното на терена. За мене Лудогорец направи добър мач, но Базел е много добър отбор и използваха нашите грешки. Липсата на опит си оказа своето влияние, ние изпускаме гол и в ответната атака те ни вкарват гол", разказа първите си впечатления президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, когато напускаше Националния стадион Васил Левски след мача Лудогорец - Базел. Разградчани загубиха първата среща от плейофния рунд с 2:4.

"Все пак Лудогорец е отбор на три години, проектът е още в своето начало и той продължава да се развива. Но има разлика в класата и разлика в бюджетите. Поздравления за публиката, дано да има публика и на мачовете на националния отбор, който също се нуждае от подкрепа в последните си мачове от Световните квалификации", коментира Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madmaxxxx
22.08.2013 05:40

"...празник на футбола. За МЕНЕ резултатът не отразява реално ..."
хахахаха... Знам, че по принцип редовно правите правописни грешки, но тук съм сигурен, че Перуци точно така го е казал - за менЕ !!! Бойко и той говори така *smile* мисля, че и Серго и Ахмедчо и всичките там *smile* Такива като почнат да ти говорят: "на менЕ, за менЕ, при менЕ, азЕ ....." Смятай... бой по дупето докато се превърне в индианец...