Лудогорец не издържа и загуби тежко от Базел (видео)

23:33
Лудогорец не издържа и загуби тежко от Базел (видео)
Лудогорец загуби домакинството си на Базел в първи мач от плейофната фаза за влизане в Шампионската лига. Швейцарският шампион спечели с 4:2 на Националния стадион "Васил Левски" в София и до голяма степен си гарантира участие в групите на най-престижния клубен турнир.

Срещата между двата отбора, която бе поверена на немския рефер Волфганг Щарк, бе като цяло равностойна, но на моменти българският тим показа слабости в защита и закономерно бе победен.

Швейцарците поведоха първи в резултата в 12-ата минута, когато египтянинът Мохамед Салах получи чудесен диагонален пас от Фрай отдясно в наказателното поле и с прецизен удар в левия ъгъл на Стоянов не сгреши за 0:1. "Орлите" все пак успяха да изравнят резултата в 23-ата минута. Марселиньо получи хубаво подаване от Безяк, поведе си топката и майсторски копна над вратаря Ян Зомер за 1:1.

Лудогорец чрез Иван Стоянов дори успя да поведе с 2:1 в 50-ата минута, но в 59-ата минута Салах бе изведен очи в очи с Владо Стоянов и с удар покрай него халфът изравни резултата за 2:2. След неразбирателство в отбраната на Лудогорец, Джовани Сио в 64-ата минута получи топката, напредна и с точен удар в десния ъгъл даде нов аванс на своя отбор. Фабиан Шер в 84-ата минута почти на 100% класира своя тим в групите на Шампионската лига, след като реализира 11-метров наказателен удар, отсъден за нарушение на Кайсара срещу Салах, оформяйки крайното 2:4.

Играчът на българския тим пък получи червен картон от елитния немски рефер Волфганг Щарк и по този начин орлите трябваше да доиграят мача с 10 човека.

В крайна сметка, Лудогорец трябва да направи чудо на реванша в Швейцария, за да острани отбора на Иван Иванов, но дори и да не успее, все пак ще играе в групите на Лига Европа.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
22.08.2013 15:38

Доволен съм. Играха на ръба на възможностите си момчетата. Базел си е Базел. Да не забравяме, че преди 2 години изхвърлиха Юнайтед още в групите на турнира, а миналата година играха полуфинал в Лига Европа, като нашамираха една камара еврограндове. Може би при 2:1 момчетата трябваше да пресират съперника и да им спират отиграванията, но тук говорим и за физически възможности. С такава убийствена преса български отбор не би издържал дълго, просто тук в момента няма конкуренция.

MeToDueB
22.08.2013 12:41

грешна тема ... спорехме с едни за Левски, че те сътворили чудото, а видиш ли Лудогорец сътворили срам .. което не е точно така

MeToDueB
22.08.2013 12:40

Левски влязоха поради факта, че Киево беше техния съперник, защото доста отбори в Италия изгоряха поради корупция .. и Киево който беше 6 ти или 7 ми стана трети, тогава Левски бяха по-добри от Киево и сътветно продължиха, едва ли срещу Базел въобще биха могли и гол да вкарат .. както и ЦСКА де, Лудогорец играха добър футбол, но Стойчо Стоев е слаб треньор .. гризеше си ноктите още преди мача, започнаха страхливо и рано получиха гол .. след това сътвориха чудото и направиха пълен обрат, но Стойчо Стоев пак го храна страх .. извади един от най-добрите на терена... още Безяк, който гърдираше топки отпред, пресираше, разпределяше .. направи много глупави смени и резултатът бързо бе налице от глупавите му постъпки. 2-4 ...

Barcelona_4ever
22.08.2013 12:32

Бих казал българската приказка свърши преди да е започнала ... *sad*

petko9305
22.08.2013 12:00

Според мен Лудогорец можеха и да не допуснат тези 4 гола. Може би треньора игра грешната тактика. Когато един отбор като Лудогорец, например играе срещу отбор от ранга на Арсенал, то е ясно че фаворит е Арсенал, но вижте Лудогорец Шампиони на своята страна вкараха повече голове от Арсенал, които се класира на 4 място в Англия и е вкарал по-малко голове от Лудогорец. Проблема във такъв мач ще бъде слабата психика на играчите от Лудогорец и съответно и на треньора им, а Арсенал ще играя със самочувствие със мисълта, че това е просто един отбор, когото трябва да отстранят и вероятността това да стане е голям, но не спец. заради класата на Арсенал ами просто защото Лудогорец ще се страхува да играе своята игра понеже не играеш срещу кои да е клуб ами срещу гигант като Арсенал.
Сега представете си Арсенал срещу Барселона например! Защо от Барса бият Арсенал, както си искат? Защото Арсенал се страхуват от силата на Барса, защото това са Барса и просто нямат шанс и ще изиграят мача по страхливия начин със груби подавания и удари. Проблема е в мозъците на играчите и най-вече на треньора на даден клуб и може би липсата на вяра и кураж им изиграват лоши шеги срещу големите отбори, а вижте Лудогорец как мачкат в родното първенство и вижте как се страхуват от силните отбори. Нима не видяхме какво направи Дортмунд срещу Р.Мадрид в ШЛ миналия сезон ?

gang_related
22.08.2013 10:42

Пролича си просто класата и опита на Базел! *smile* Нашите играха много добре и нямаха и късмет, но след 2:1 за нас си повярваха, че мача е свършил.. Нищо! Няма как да им се сърдим! Поне ще имаме отбор в ЛЕ!

Hristian96
22.08.2013 11:17

Още нищо не е загубено,шансовете са малки,но както казаха в по-долния коментар''надеждата умира последна''

caramell
22.08.2013 10:20

фен съм на ЦСКА , но силно се надявах да бият.. кофтито , че с 2 гола пасив и гостуване в Швейцария + червен картон ще е някакво чудо , за да влезнат в ШЛ. Нека сме доволно , поне ще имаме отбор в евро турнирите.. от доста време не сме има ли *lol* Като цяло за мача.. защитата беше доста зле този мач.

breikara6
22.08.2013 10:04

То се знаеше че няма да продължим..Но и по добре е да отидем в Лига Европа където имаме шансове за нещо...Но надеждата умира последна дано другия мач да ги бием.....НАПРЕД ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

RoSKo0o0
22.08.2013 09:58

До онзи ден се кефеха за Лудогорец. Сега като загубиха от много по-класен отбор, който в последните 2-3 години победи Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед и се класира на 1/2 финалите на Лига Европа и веднага започнахме пак - нямало бъдеще в България, много слаби, да се махал този, да се махал онзи. Но предполагам, че това са завистливите фанатични фенове на едни от най-смешните и изкуствени отбори от най-голямото село в България - София.

RoSKo0o0
22.08.2013 11:21

Наричат те... 70% от живеещите в София са от т.н. от тях "провинция"... отишли там с парите на мама и тати и големите граждани станали и започнали да ми лафят на "бате". Жалка история *smile* Ако за секунда можеха да си сложат "гражданските" очила и да видят колко им е зле града щеше лошо да им стане.

Hristian96
22.08.2013 10:02

Да бе...затова ни наричат провинцията

Hristian96
22.08.2013 09:41

може би Жуниор Кайсара не трябваше да го спъва,защото оня губеше топката,понеже си я поведе твърде силно

slavcho.slavchev.7
22.08.2013 04:32

Защо защитата допусна 4 гола ?? Замислете се малко във жалкото ни бг първенство има някой бг отбор който за 3 години да упражнят такъв натиск както го сториха базел само за 10 мин ??? Сроев си го каза :В България тези играчи нямаше да направят тези грешки, защото имат нужното самочувствие, което за съжаление ни липсва в Европа", завърши Стойчо Стоев. Самочуствие ?? Не бих казал по скоро класа на бг отбори за да накарат защитниците на Лудогорец толкова да сгрешат че да допуснат 4 гола !!! И като сложиш и опита на Базел който е врял и кипял срещу най-силните отбори на европа а и на света и понякога е излизал победител всичко е в реда на нещата . Кой бг отбор в момента може най-малкото да стигне до тази фаза , посочете ми 1 моля ви се един само !!!!!!!!!!!!!Левски ли ??? Който последните ми години ми отпада от разни туристически агенции или цСКА КОИТО БЯХА ДОРИ ПРЕД ЗАКРИВАНЕ ??!!!!!! В момента Лудогорец е най-доброто с което бг първенство разполага и Ботев донякъде Литекс и Берое . И като последно какво е бъдещето на Лудогорец ?? Ако братята Домусчиеви не се откажат от проекта Лудогорец много добро .Забележете от в група и дербита със Доростол Силистра , до 2 пъти шампион,купа на България и супер купа отстраняване на Слован Братислава шампиона на Словакия ,отстраняване на Партизан Белград шампиона на Сърбия И ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ ДО ПОСЛЕДНИТЕ 15-20 МИН срещу шампиона на Швейцария и 1/2 ФИНАЛИСТА ОТ МИНАЛОГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА ЛИГА ЕВРОПА !!!!!

slavcho.slavchev.7
22.08.2013 04:22

Ще си позволя да направя един обширен коментар на случилото се тази вечер .Лудогорец загуби от Базел с 2:4 и загуби всички шансове . Чета всякакви коментари от слаб тренъор,жалка защита ,слаб отбор за нищо не става и съм направо ужасен колко необразовани хора има тука .Нека сравним двата отбора по бюджет 80 млн евро Базел лудогорец 5 млн еврп !!! Смазваща разлика !!!!!! Само погледнете последните 5-6 години какво прави Базел във европа и ще вие ясно за какво става дума , а на Лудогорец това бе 7 мач в цялата им история *smile* !!!! Лудогорец купуват 2 играчи за 1,3 млн Базел купува Иванов за 2млн евро !!!! По-голямата част от играчите на Лудогорец никога не са се изправяли срещу отбор от ранга на Базел представете си какво им е било на тях !!!! Друг ключов фактор първенствата докато Базел играе на кръв във първенството срещу отбори като цюрих,грасхопър,сервет и др Лудогорец играят със Любимец,Нефтохимик,Локо сф и др няма място за сравнение !!!

MaLkO_LuD94
22.08.2013 02:30

С такива грешки в защита няма как да искаш да играеш в групите на ШЛ *thumb_up* Жалко но сами се отстраниха от 4 гола 3 след грешки недопустимо е *thumb_up*

jjjooorrro
22.08.2013 00:12

Победа или загуба Лудогорец заслужават едно голямо Браво !!!

ceco06
22.08.2013 00:09

До коментар [@comment 1443397] от [@user Hristian96]:

ем не съм гледал мача, ама Базел играха добре вс Спърс, ако не греша...биха преди 2г МЮ май дори...определено имат класа повече от нашите, но 4:2 си е добре-догодина може да ги бием

shifter_fd
22.08.2013 00:07

Жалко, но няма смисъл да ги обвиняваме момчетата, това си им е манталитет отдавна (дръпването в глуха защита, като поведат в резултата). Базел с нищо не показа, че е някакво Евро-страшилище. Е нищо, поне в ЛЕ ще ги гледаме и дано там да имат късмет при жребия.

monte_carlo
22.08.2013 00:07

До коментар [@comment 1443397] от [@user Hristian96]:

И аз съм така, толкова нерви не съм хабил отдавна.

vsk
22.08.2013 00:03

Аз не видях нищо друго освен безпричинно дръпване след втория гол и това им изигра лоша шега не видях класите на базел-видях наши глупави грешки и футболист на Базел който умее да се възползва хо също видях доста пропуски на Базел-ската врата,лично за мен липса на късмет и може би външно влияние-все пак не са малко парите за класиране а едва ли този който ги дава има файда да влязат в Българска касичка-лично мнение.

popi68
22.08.2013 00:00

Как ще спечели като има треньор малоумник погледнете смените му вади най добрия си играч Безяк необяснимо а вижте и другите му смени до какво доведоха в цял свят хората знаят като играта върви смени не се правят но това не важи за българските кратуни при нас всичко е с главата надолу ето за това нямаме футбол ако бях на собствениците този тренер щях да го изгоня след мача на момента.

MeToDueB
22.08.2013 00:08

съгласен съм .. треньора на Лудогорец няма потенциал (въпреки частичните му успехи до сега) .. той става за треньор на Монтана и Светкавица, далеч е за да играе подобен мач в ШЛ .. вижте го преди мача как си гризеше ноктите от страх и беше наредил така състава, че да играе за 0-0 .. първите минути бяха много слаби и нашите се бяха насрали .. до 15-та минута, че до гола направо ... след това тази смяна на Безяк в 50-та минута, той гърдираше и разпределяше топката много добре в този мач .. но уви, треньорът определено не си знае работата, и все пак .. този мач Лудогорец доби още безценен опит и ще играе още един подобен мач, а след това Лига Европа, не е зле

monte_carlo
21.08.2013 23:59

Тия мишки Базел дано се паднат с Барселона, с тая смешна отбрана 5 гола не им мърдат, няма да направят като миналата година някакви изненади с големи отбори

Juan_Mata10
21.08.2013 23:58

Аре стига тва с опита,не може за всяка загуба да се обвинява няма опит бяхме доста по-слаби и тва е,а сега само може да се надяваме да направят поход,като на Левски в ЛЕ

monte_carlo
21.08.2013 23:58

Пускам си да гледам Барселона. Поне ще се насладя на истински футбол,а не на футбол,където е трудно да направиш дори 2-3 поредни паса правилно... Ще спра да гледам всички наши отбори,че е много изнервящо

vsk
22.08.2013 00:38

Хаха това ли е големия мач?До момента не виждам нищо по добро.

Banditos
21.08.2013 23:55

еее някой нещо различно ли е очаквал днес???и вчера го написах че ще ни разпорят,гледайте реално на нещата,дори не си даваха зор,напънаха се само за 30 минути и ни вкараха 3 гола.

RMcF_
21.08.2013 23:55

Гледам коментарите и си мисля... как до преди 2-3 години падахме от отбори, които са много под нивото на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ..сега плюем по Лудогорец, които направиха един от най-добрите европейски походи последните 3-4 години.. Само респект! А..и (НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА!)

monte_carlo
21.08.2013 23:54

Много се дразня таман повярвах,че имаме сили,дои си викам хайде сега и 3-1 и от нищото ни прегазиха, тотални глупости в отбрана, пропуски в нападение,които са 100% голове,абе изобщо нямам думи

vsk
21.08.2013 23:54

Ха ха на Ботев бях на мача тук-определено си бяха слаби в конкретния мач и никакъв късмет за разлика от късмета на Щутгарт и публика нямаха.Няма какво да се лъжем български отбор ще пробие когато му бъде позволено някъде от високо което все пак е възможно но не и с държавата ни за съжаление лошото е че много хора не го разбират и лично аз не виждам как може да го променим.Виждам че сте будни момчета и в коментарите на следващия мач ще поставя линк за всичко ставащо по света през очите на хора разграничаващи се от правителства и корпорации сигурен съм че много от вас имат информация за тези неща но ще го направя за тези които нямат информацията.Бих го направил и в момента но при положение че несъм в страна която в някаква степен е свободна каквато българия все още е трябва да се съобразявам.Съжалявам за загубата а за класа над-прекалено много слушате журналистите,истината е че нашите направиха глупави грешки и нямаха късмет пред гола а ония бяха на точно обратния полюс.Извинявам се за дългия коментар но наистина ми е кофти заради Лудогорец БГ.

kt 9797
21.08.2013 23:53

Трябва да благодарим на Лудогорец за представянето им в Шампионската лига , все пак това е Базел да не забравяме.Дано имаме късмет на жребия. (0-3 в Швейцария не е невъзможно *joking* ).М/у другото съм фен на Левски ..

PraschoChorbata
21.08.2013 23:52

Знам, че не е правилното място тук, но да развеселим малко обстановката заради загубата днес...
ЦСКА и Сливнишки герой с реми в контрола *joking**joking**joking*

monte_carlo
21.08.2013 23:51

Всеки път така сава, българските отбори започват супер добре таман имаш вяра и изведнъж се осират тотално. Как може Базел с тая смешна игра да ни смаже с подобен резултат, В момента не са в добра форма,а ни утрепаха. То,ако ни бяха хванали миналата година нз какво щеше да е

Hristian96
21.08.2013 23:49

Хубав мач се получи 3-те от 4-те гола паднаха от извеждане и по това трябва да се поработи,но Лудогорец играха много добре,докато резултата беше 1-0 след това трябваше само да задържат топката и да чакат да се изнервят ония смешници

monte_carlo
21.08.2013 23:48

До коментар [@comment 1443307] от [@user crip1]:

Според мене пък ще отиде в някой от топ отборите *smile* ще видим след време ще се чуе

monte_carlo
21.08.2013 23:46

2-рия и 3-тия гол бяха пълна пародия няма такава защита, да не говорим за пропуска на Марселиньо от 5 метра с глава на празна врата. Просто футболистите ни нямат класата за ШЛ, това е. Как в Базел намират "измислени" играчи,които са на толквоа високо ниво,а българските отбори намират измислени играчи дето не стават за нищо. Тоя Салах е много голям просто ...

RoSKo0o0
21.08.2013 23:45

Искам да поздравя отбора на Лудогорец въпреки загубата! Много добър мач. Жалко, че паднаха духом, но това е да нямаш опит в евротурнирите. От Левски съм, но просто сякаш ми се иска отново те да са шампион на България и да продължат надграждането в отбора. Тази година Лига Европа, другата - Шампионска лига *smile* Смятам, че това е един от малкото български клубове, които мислят в перспектива и инвестират парите добре, а не като Левски и ЦСКА, които са се превърнали в перални.

man4estara10
21.08.2013 23:45

С малко усилия Базел се взеха мача.Просто нашите момчета са неопитни ,докато голяма част от футболистите на Базел са с опит в евротурнирите.Имаше и доста нелепи грешки в защита.Все пак ще играят в ЛЕ ,което също е голям успех.

TotHamFan
21.08.2013 23:42

Нищо 3 на 0 в Швейцария и си лягат.

RMcF_
21.08.2013 23:57

И на мен много ми се иска *smile*

marioooooooo
21.08.2013 23:44

Щом на наша земя се подиграха така с нас не вярвам даже и гол да им вкараме там *wink*) Жалко!!

VivaLaFootball
21.08.2013 23:41

Все пак важното е, че ще имаме представител в евротурнирите. Лига Европа не е чак толкова зле. *smile*

monte_carlo
21.08.2013 23:39

Класата си е класа. Базел показа,че е на светлинни години от българските отбори,а дори не играха на пълни обороти. Не следя българското първенство,но ми се струва,че Ботев в момента са по-добри от Лудогорец и щяха да имат малко по-големи шансове

scouser_pool
21.08.2013 23:39

Очаквана победа , знаех си , че трябва да ги пусна в Еврофутбола ама викам ся наш отбор тука :Д иначе добре играха в атака , ама защитата спи както и смешната публика , тия хора кво си тръгват ебаси смешниците , те сигурни не гледат футбол въобще ги гледам с някви мацки се събрали там като на кафе , друго щеше да е на пълен стадион дори и с по-малко хора , но хореография и атмосфера като на Ботев примерно!

RMcF_
21.08.2013 23:38

С никаква игра според мен, Базел вкараха 4 гола и си взеха плейофа *sad*

vsk
21.08.2013 23:38

За съжаление отново нямаме повод за радост но момчетата играха добре-коментатора вече ги отписа но аз мисля че няма причина-там може да стане всичко-Лудогорец няма какво повече да губят-това е моето мнение,бих се радвал да чуя вашите.

Drinoff
21.08.2013 23:37

Че Базел е с класа над нас с класа над нас е .. че игхраем добре спор няма.. че най слабия Испанец е в Лудогорец пак спор няма... че най слабия Португалец(Еспинйо) пак е при нас пак спор няма.... нормално беше да ни бият...надявах се на 3-3 ма нема... а тоя Саллах просто е адски бърз иначе никва техника...Просто ужасно бърз... и ни би сам ... жалко...Успехи на нас ж ЛЕ и на Базел в ШЛ.

simon_66
21.08.2013 23:36

Е това ни очакваше,ако бяхме влезли в групите на Шампионската лига,ако не и по-голям бой..това е истината-класата на отбора от Разград е достатъчна за Лига Европа на този етап..не могат да се справят с отбори с толкова креативен стил като този на Базел.Аз донякъде се учудвам,че вкарахме 2 гола и можехме поне още толкова да вкараме..определено отборите в Лига Европа,с които ще сме в една група ще са под нивото на Базел и с малко повече късмет може и да постигнем нещо

peti2v
21.08.2013 23:35

Е тва ся не беше ли дузпа за нашите и червен за тях*cards**cards**cards*

GaLaxY94
21.08.2013 23:34

сега няма дузпа нали... на всякъде сме отхвърлени...

bambambam
21.08.2013 23:39

Добра игра на Лудогорец да кажа само , а относно твоя коментар отхвърлени сме защото ние сме си виновни , манталитета и нацията ни е такава сами сме си го надробили. Когато мизерното мислене на 70% от хората се изчисти нещата може и да се оправят. Лека вечер.

united1986SAF
21.08.2013 23:34

Дали са им по 10 000 евро на полувремето , страшни са тез Българи.

GoRe
21.08.2013 23:32

корнери, дузпа, червен, обрати... *sad*

aa2
21.08.2013 23:31

Ебахти странните хора сте...Лудогорец губи - мача е купен.Абе вие футбол от вчера ли гледате?Я се стегнете и започнете да мислите трезво.Нормално е да ни бият, защо винаги трябва да се използва думата ''тото''?Нима е забранено Лудогорец да загуби с 2:4 от Базел в София?Нима е забранено Лудогорец да прави грешки, от които Базел да вкарва голове?Нямам думи просто, супер странни коментари!

NeedForWeed
21.08.2013 23:35

Ти да го видиш като стане дума за Рейнджърс*lol**lol*

NeedForWeed
21.08.2013 23:34

Не бе пич просто ония никви атаки не прават пък в наща врата са головете и всички след прости и елементарни грешки.

Deco_Sneijder
21.08.2013 23:33

Винаги коментираш много с акъл,ЕВАЛА,винаги ти харесвам коментарите,никакво хейтърско мнение няма,а само обективно,респект! А до мача,просто момчетата са класа над нас,Салах направи разликата в мача,лошо е че един от най-добрите няма да може да играе в реванша заради картона,но съдба,поне,дано на реванша отпаднем достойно *smile*

NeedForWeed
21.08.2013 23:29

Или тоя Салах е животно или мача е купен и наща защита ги пуска...

genchooo
21.08.2013 23:27

Еми какво да се прави.. добър мач, ама загубихме. Хубавото е ще че играем във групите на Лига Европа *smile*

extol
21.08.2013 23:27

Нещо смените преебаха нещата....

GaLaxY94
21.08.2013 23:27

Вече ми намирисва на тотаджийски мач.. Каква игра показваха Лудогорец, а сегА? толкова много корнери, ся дузпа.. намирисва..

Deco_Sneijder
21.08.2013 23:27

Няма какво да се направи,добре играят нашите,но просто Салах превъзхожда целия ни отбор взети заедно,не че нашите са слаби,но той е уникален,аз съм горд от представянето на нашите *smile*

vsk
21.08.2013 23:26

ужас не виждам игра от тия а стана гол след гол в нашата врата

NeedForWeed
21.08.2013 23:26

До коментар [@comment 1443197] от [@user vito_1000]:

Ти си смотан

Deco_Sneijder
21.08.2013 23:25

по лошо не може да стане,дано поне хване дузпата *sad*

vsk
21.08.2013 23:22

Поне вратаря е ок,не казвам че другите са зле но каточе ли се отказаха а това никак не е добре

vsk
21.08.2013 23:15

тия са баси късметлиите а тоя Барт ще бъде купен скоро явно е добър

vito_1000
21.08.2013 23:15

xaxaxa този Марселинио ли къв е там ,как няма да я вкара тази топка ,по добре е да не играят в шамп.лига

MeToDueB
21.08.2013 23:18

ходи ти я вкарай, глупак .. Марселиньо вкара първия гол, който баше далеч по-труден ... просто не можа с глава да я вкара, случва се

aa2
21.08.2013 23:14

Много бързо се отказахте, 1-во има време за 3-ти гол на нашите, второ никой не е казал, че в Швейцария задължително ще загубим, защо да не стане някакво чудо и нашите да бият с 2 гола разлика или дори с 3:2, и да се стигне до дузпи?Примери много за такива изненади, така че не отписвайте Лудогорец.Докато не чуем последния съдийски сигнал на 2-рия мач нямаме право да казваме, че България няма да има представител в ШЛ тази година.

vsk
21.08.2013 23:13

ЕЕЕЕй къде е тоя Господ бе а някога беше Българин.*smile*

Deco_Sneijder
21.08.2013 23:13

Ех Марселиньо бахти късметаа,положение създаваме и ще създваме спор няма,въпрса е да се реализират

vsk
21.08.2013 23:11

Ей пичове споко бе има още 23 минути -има време не ги отписвайте!

Neooo_1995
21.08.2013 23:13

освен тях има и още 90 минути на швейцарска земя.Все още има надежда.

katal0neca
21.08.2013 23:10

Айде нищо поне ще ги гледаме в ЛЕ, от 3 години не сме виждали наш отбор там *beer*

ComsteR
21.08.2013 23:10

Край на Мечтата за Шампионска лига въпреки това ще ги гледаме във Лига Европа

Neooo_1995
21.08.2013 23:12

Какъв пропускккккккк

MeToDueB
21.08.2013 23:08

Бе нищо бе .. Добиват опит и ще играят в Лига Европа, не се отчайвайте .. нищо не става от рас, до преди 3 години да си играл с Беласица и Светкавица и за толкова кратко време да влезеш в ШЛ да играеш срещу Реал и Барса .. не стават нещата от рас, малко по-малко, отборът ще добие опит с мачове, като днешния и се представя достойно, ще ги гледаме в Лига Европа.

holigan4e
21.08.2013 23:07

Нещо ме съмнява мене тази работа ... и 3-те гола на Базел станаха супер лесно. Защитата нарочно ли ги пуска тия смешни подавания. Специално за 2-рия гол Стоянов можеше да излезе по - рано. А сега 3-тия гол беше много смешен.

kesteni
21.08.2013 23:07

Няма кво да се ядосвате....... Базел правеше криви Ман Ю. с такива атаки......... просто играят момчетата..

RMAD1902
21.08.2013 23:07

Бахти грозната защита по зле от монтана

Neooo_1995
21.08.2013 23:07

Оффффффффффф ма*ка му стара да*ба....пълна трагедия отзад......... *sad*

Deco_Sneijder
21.08.2013 23:06

Това вече не е добре *sad* Дано изравнят поне нашите не играят лошо но след гола се отпуснаха *sad*

chesterchy
21.08.2013 23:06

Ква е тая тъпа защита бе... всяка атака - гол.....

MeToDueB
21.08.2013 23:06

абе каквото и да стане .. достойно се представят, няма спор !!! Те ще играят в Лига Европа минимум, това не е малко

kaizerabg
21.08.2013 23:04

Много играе тоя ..... а и ние сме зле отзад :X :X

vsk
21.08.2013 23:03

трябваше да задържат топката и да забавят играта малко но все пак си има треньор да мисли за това

ComsteR
21.08.2013 23:03

Ако не вкараме гол на тяхна земя сме аут ...

kesteni
21.08.2013 23:03

Тоз Салах е голям таран.... дано не го купят Реал или Челси, че ще му замине кариерата.....

Anders0n
21.08.2013 23:08

Мисля,че Салах е крило,а не нападател,помня го срещу Тотнъм как ги изкриви *smile*

extol
21.08.2013 23:03

Играе много тоя фараонец деа.... още миналата година ми направи впечатление.... жалко, жалко....

Neooo_1995
21.08.2013 23:02

Eeeee днеска са зле от зад....

Deco_Sneijder
21.08.2013 23:04

Не са зле отзад,то защитата на Челси и Бенфика се пропука при нападението на Салах,пък камоли на Лудогорец *smile*...

ComsteR
21.08.2013 23:04

Не се зле бе братле просто тоя е сувалка ..

MeToDueB
21.08.2013 23:01

eee 2-2 .. много го изпускат този Салах ...

Deco_Sneijder
21.08.2013 23:01

Просто в Лудогорец има имена които не са за Българския футбол,а за много по-високо ниво и вижда се ефекта,Лудогорец може да се каже че е един не малък европейски отбор!а Владислав Стоянов е 10000 пъти по добър от Михайлов и той трябва да пази срещу Италия,а не Михайлов! Стоянов може да играе в Испания и Англия!Уникален вратар,Кайсара също е от най-добрите,Марселиньо си е класа както винаги,а Иван Стоянов си е изключително опитен,гордея се с това което става тази вечер,няма да спра да подкрепям Лудогорец в Евротурнирите!2-2 но УСПЕХ!

David_Moyes
21.08.2013 23:00

Браво Лудогорец! Играем мъжки и равностойно срещу Базел! Също ме радва и че на стадиона феновете може да са "сини" и "червени", "зелени" и "оранжеви", но са заедно в името на България!

MeToDueB
21.08.2013 22:57

Кога Левски и ЦСКА ще обърнат мач срещу Базел ххаха (фен съм на ЦСКА), но дайте да бъдем реалисти и да не се делим на Левски и ЦСКА, виждате кой е евробоеца, та дори и да отпаднат от ШЛ .. те са достоен отбор. Днес .. не ми харесаха първите 10-15 минути, излезнаха така, сякаш излизат срещу Барса или Реал, но с подобни мачове и обрати се добива опит и другия път надали ще излезнат така ... *smile* доволен съм

RMAD1902
21.08.2013 22:55

Къде сте ве фенчета нали давахте минуси нали викахте Лудогорец няма да бият кво стана сега БРАВО БЪЛГАРИ!

sani_1234
21.08.2013 22:54

жестокииииииииииии стееееееееееееееееее лъвовееееееееееее

vsk
21.08.2013 22:54

Нека мачкат-искаме оооще.В Базел няма да им е лесно така че трябват още голове!

Neooo_1995
21.08.2013 22:54

Обраттттттттттттттттттттттт.Бравооооооооооооо.Българиииииииииииииииииииииии юнациии!

Barca_For_ever
21.08.2013 22:53

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ГГОООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Deco_Sneijder
21.08.2013 22:53

Много лъвска играаааааааааааааа! 2-1 БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИ!

I_LOV3_CHELSEA
21.08.2013 22:53

гоооооооооооооооллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл

Toddor
21.08.2013 22:53

ДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААаааа

peti2v
21.08.2013 22:52

ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!

BarcelonaMen
21.08.2013 22:47

ето пак караници и хейтари радвайте се на Лудогорец а не да ги плюете Левски и ЦСКА няма да играят в Европа

darko13
21.08.2013 22:42

Абало да излиза на мястото на Мисиджан и 3:1 за наще!!Българи Юнаци

marioooooooo
21.08.2013 22:40

Когато участват минимум 2 български отбора в ШЛ или ЛЕ, тогава не подкрепяйте Лудогорец ако искате. Но когато футбола ни в последните 5 години е толкова трагичен, когато някой български отбор ще донесе точки за българския футболен коефициент, е пълна глупост и идиотщина да кажеш "Не ме интересуват няма да ги подкрепям"...

man4estara10
21.08.2013 22:39

До коментар [@comment 1443038] от [@user xaoxa]:

Типично хейтърско мнение.

vsk
21.08.2013 22:42

Хахаха точно това щях да кажа но реших да си го спестя да не предизвиквам излишни полемики!*smile*

Fussball
21.08.2013 22:39

Ей лудогорецц стегнете се да не ми изгори фиша заради васс *smile*

desangele
21.08.2013 22:39

Базел са късметлии до момента *devil* Иначе успех на Лудогорец знам,че имате възможностите да влезете в групите

ppetrof
21.08.2013 22:38

В лудогорието си имаме много дървета,и не мога да разбера защо ни трябват и такива от Испания и Словения.Те тва последното отиграване на Абало ме уби

vsk
21.08.2013 22:37

До коментар [@comment 1443043] от [@user xaoxa]:

защото е по добре от нищо и защото не само София е България!А и като гледам и Левски и ЦСКА и останалите Софиййски отбори просто скоро няма шанс!

extol
21.08.2013 22:35

До коментар [@comment 1443043] от [@user xaoxa]:

Защото т'ва село играе футбол, който заслужава да ни представя.... !!!

GaLaxY94
21.08.2013 22:35

АЙДЕЕЕЕ второто полувреме по-смело !!!

vsk
21.08.2013 22:34

До коментар [@comment 1443038] от [@user xaoxa]:

Както казах чорбар съм но не ми пука кой ще е пръв ше даде пример и ищах на останалите да подобрят постигнатото ако се класират естествено което им желая от все сърце.

sani_1234
21.08.2013 22:27

Левскар съм ама Лудогорец като вкараха сигурно комшийте ме чуха да викам.Давайте момчета цяла България е със вас!!!

Gerardo_Martino
21.08.2013 22:24

Тея Базел са пълни дами дайте им токчрта и да ходят да дефилират на някой модна сцена

Ghostboy
21.08.2013 22:15

Както казах, мача е 2:1 за Лудогорец. *beer*

genchooo
21.08.2013 22:14

Лудогорец изравняват след хубава атака. Go, Go Crazy Fores

ToothFairy
21.08.2013 22:12

Цяла България е с вас момчета !!

vsk
21.08.2013 22:29

Да ненормалници в БГ колкото си щеш затова и сме на тоя хал,не ми пука кой какво ще каже аз съм върл чорбар но няма как да не съм за който и да е Български отбор играещ на международна сцена.Народа ни от много години има нужда оот обединение и футбола може дана направи това така че УСПЕХ на момчетата тъй като вдигат реномето на Българския футбол а от това имат полза всички отбори и клубните пристрастия в момента са абсолютно излишни.

MeToDueB
21.08.2013 22:21

повярвай ми .. има, аз познавам няколко такива, на тях в главата им е само Левски и не ги интересува Лудогорец и който й да е друг отбор, който ни представя достойно в България .. но сега ще ме нападнат тук, не искам да говоря за Левски и ЦСКА, те гледат мача по телевизията, но аз познавам такива хора завистливи и злобни няколко .. нали се опитвах да ги навия да ходиме на мача, все пак това е български отбор .. да не ви казвам по какъв начин ми отказаха с какви хранилки към Лудогорец

vsk
21.08.2013 22:19

Много правилно в момента едва ли има Българин който да не е за Лудогорец!!!

Gerardo_Martino
21.08.2013 22:12

Кви са тези паткани Базел ари ве.Някви тъпи швейцарци там всичко е психика ари 3:1 за Лудогорец

MeToDueB
21.08.2013 22:11

или с Партизан беше 0-0 .. както и да е, не помня вече *smile*

MeToDueB
21.08.2013 22:11

Знаете ли един факт. Лудогорец от 7 мача в Европа няма мач в който да не е вкарал поне 1 гол !!!

MeToDueB
21.08.2013 22:10

този вкара гол от световна класа, но и Безяк, който много сме го плюли му подаде перфектно, излезнаха насрани наще, но след този гол вече няма да е същото .. както и да завърши мача, от тук нататък ще играят футбола който могат

Deco_Sneijder
21.08.2013 22:10

Марселиньо си е класа и миналата година вкара някой гол в ШЛ *smile* Това е звездата на лудогорец! *smile*

peti2v
21.08.2013 22:09

ГООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!!!!!!!!

I_LOV3_CHELSEA
21.08.2013 22:08

гггггоОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООлллллллллл!!!!!!!!!

Toddor
21.08.2013 22:08

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

MeToDueB
21.08.2013 22:04

нашия отбор излезнаха като насрани, а не трябваше .. трябваше да излязат без напрежение, защото са се класирали поне за Лига Европа, не искам да плюя, но не мога да кажа, че бившия треньор на изпадащият отбор на Монтана и Миньор Перник е точния човек .. със сигурност той им е скалъпил тази тактика да изкарат автобуса пред наказателното ни и да играят за 0-0, за това и рано го боднаха Базел .. да се надяваме все пак на нещо, но не играят освободено, а страхливо .. Базел са силен отбор, но не са Барса, не са Реал ... не знам какво са се наплашили

peti2v
21.08.2013 22:02

Заповядай, Нео! [@link http://www.sportlemon.tv/20130820/vv5213bfcb1fa609.23333173-624681.html]

Neooo_1995
21.08.2013 22:04

Мерси много пич.Златен си братле *beer*

Barcelona_4ever
21.08.2013 22:01

Давай Лудогореееееееееееец ! Ще изравним ! Българи Юнаци !

genchooo
21.08.2013 22:00

А бе нищо бе нека си играят с кеф и ако бият бият, ако не в групите на ЛЕ *smile*

Neooo_1995
21.08.2013 21:58

Пичове може ли линк за мача ,че не съм в нас и не мога да го гледам ?Благодаря ви предварително.

TotHamFan
21.08.2013 21:58

еххх играят ве майка им стара

IvanIR
21.08.2013 21:59

Подават си топката викаш *lol*.......деееее тиа швейцарци *lol*......ае *beer*

futbolista123
21.08.2013 21:43

по коя тв е мача

futbolista123
21.08.2013 21:48

е мерси приятел търся навсякъде само бтв не видя х

extol
21.08.2013 21:44

БТВ. Леле как не съм знаел, че е на националката мача иначе да бях отишъл..... тц....тц...

ManU_FaN
21.08.2013 21:43

Охх какво приятно чувство е да се чуе химна на Шампионската лига в България *cry*

united1986SAF
21.08.2013 21:42

Момчета , може ли линк за мача , защото съм извън България. *smile*

Fcb10
21.08.2013 21:38

Абе къде е Платини още ли е контузен тоя бездарник Песяк ли е Безяк ли е пак ще ги закопа въобще не ми се нрави тоя.

simon_66
21.08.2013 21:45

Резерва е..просто няма игрова практика след контузията,затова не е титуляр!

hifonic
21.08.2013 21:29

Успех на Лудогорец. Минев трябва да изяде с парцалите Сала.

Hristian96
21.08.2013 21:21

И минималното да е,нали все пак трябва да не допускаме гол тук,иначе ще стане малко по-трудно там

paunQ
21.08.2013 21:09

До коментар [@comment 1442897] от [@user vinni]:

Не е за тук това, брато. *smile*

Напред, Лудогорец!

crip1
21.08.2013 21:08

Никакъв шанс нямат Базел, направо да се борят да паднат с по-малко....

vik0_92_
21.08.2013 21:02

Зомер,Щокер, Фрей,Елнени Тези имена говорят кръсноречиво за това което предстой!

aa2
21.08.2013 21:08

Особено Елнени с тези си 0 мача за Базел и 35 за Ал Мокаллоон ал Араб или там както се пишат...тоя ще е страшилище!!!

vik0_92_
21.08.2013 21:01

Пак ли тоя дървар Безяк....Каде се затри платини? още ли е контузен?Този и чеп за зеле не става от него,само да гони топките трябва нищо друго.!

asparuh77
21.08.2013 21:00

2-0 базел не са нещо особенно, дано играчите на Лудогорец си повярват и ги бият с игра.

Fussball
21.08.2013 20:56

1-0 ако е дал господ ако не здрава загуба*beer*

holigan4e
21.08.2013 21:00

Споко *wink* На Базел 2 центъра не им мърдат !