Велев: Това ми е най-сладкият шампионат

19:32
Велев: Това ми е най-сладкият шампионат
"Това ми е най-сладкият шампионат, който съм изживял", заяви наставникът на новия шампион на България Емил Велев след равенството с Миньор.

"При нормални обстоятелства щяхме да водим 3-4 гола още на полувремето. Мога да кажа на феновете все така да подкрепят отбора, заслужено сме шампиони. Щастлив съм, че въпреки всичко сме шампиони, гледаме напред”, каза още Велев.

"Съжалявам за пропуснатите възможности както в Шампионската лига и така и турнира за УЕФА. Победата над ЦСКА беше много важна, стратегически, оттам тръгна всичко", завърши Велев пред "Дарик радио".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cul4o
01.06.2009 20:21

ако малко от малко четяхте статиите на winner.bg щяхте да разберете 4е Батето не е сред отборите който биха могли да мерят сили със шампиона на БГ независимо дали това е Левски или пък е ВАНДАЛСКИЯ отбор на ЦСКА които изпотроши съблекалнята на ЛИТЕКС....ем...свинска работа!!!Само Левски *joking*

Schumacher1
01.06.2009 17:06

а сега дави се падне бате борисов и да ви бият и тоя път и вече ще ви викат СУПЕР ЕВРОИДИОТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

Stoich
01.06.2009 01:37

На вашето знаме е Юда ,На нашето грее звезда .В синьото стадо роди се предател ,не ви ли е срам от това ?! Такава е вашата природа ,Такава е вашата съдба . Българийо майчице свята ,защо ли търпиме това ?! Вий срам сте за нашата родина , Вий срам сте за нашата страна ,а ние сме CSKA CSKA !

sashaserg
31.05.2009 20:34

Аз съм от Варна и съм фен на Черно море. Въпреки слабят си сезон ЦСКА и Левски заеха челните позиции. Симпатизирам и на Левски и заради това съм доволен, че те са шампиони(нивото на шампионата ни е такова, че на тези два отбора никой неможе да бъде конкуренция).Черно море направиха добър сезон(също както и Локо София), но не ожа да се доберт по-напред от второ място. Да се надяваме че догодина повече, макар и в нашият шампионат няма голяма конкурентноспособност на оборите. Аре честито на Левскарите и дано се класирате за групите на ШЛ и тоз път и да направите поне 1-16
*smile*

roommen
31.05.2009 19:47

Сега трябва да се помисли за подмяната на няколко футболисти и съставът да съумее да се обиграе преди мачовете в евротурните а след това и в първенството ,защото вижда се че футболът ни куца и че само с препускане не става .Който и да стане треньор на Левски независимо дали ще си остане Кокала или ще е някой друг трябва да успее да сплоти отбора и да ги научи да играят тактически правилно , но за целта треньора трябва да познава много добре индивидуалните качества и възможности на всеки един футболист .