Лудогорец - Базел, загубен

13:26
Лудогорец - Базел, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 10 познати от 14 мача - 71.4% успеваемост

Залог на деня за 21.08.2013 г.



Най-логично изглежда участието на Лудогорец в тазгодишното издания не квалификациите в Шампионската лига да приключи след двете срещи с настоящия съперник. Дори това да се случи, няма как отборът от Разград да не бъде поздравен за представянето и за показаната безспорно много качествена игра. Единственият начин, по който българите могат да напуснат турнира с високо вдигната глава и да се насочат към участието си в групата фаза на Лига Европа, е да не загубят поне домакинската си среща в плейофния кръг. Предпоставки за това не липсват. Гостите се разделиха с нападателя си Бобадила, който отиде в немския Волфсбур, а капитанът и негова алтернатива Марко Щрелер също ще липсва. Така гостите ще разполагат със само едно здраво острие в лицето на новото си попълнение Джовани Сио. Швейцарците не са убедителни в изявите си навън, а и Иван Иванов няма право на участие в този турнир и това ще принуди треньора Якин да залага на една централна двойка бранители в първенството, а на друга е международните срещи. Лудогорец ще бъде безкрайно мотивиран, защото пише история, а и всички шансове за тях минават през това да не допуснат поражение в първия двубой в България.

Прогноза: ; Коефициент: 1.67

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gybito
22.08.2013 00:19

А ТОЗИ Щарк , явно не знае , че срещу Лудогорец не се свирят дузпи.

gybito
21.08.2013 23:42

КАКТО и написах по-рано, разликата е в КЛАСАТА!

plamkisa
21.08.2013 19:29

Не искам да се заяждам и да предизвиквам серия от негативни изказвания, но хайде да гледаме реално на нещата. Базел са в пъти по-класен отбор от Лудогорец. Нито Слован, нито Партизан (в сегашният си вид) могат да бъдат сравнявани с Базел. Ще е истински подвиг, ако Лудогорец измъкнат дори равен. Пожелавам им успех и се надявам най-малкото да се представят на ниво, но това, което аз ще играя е 2/2 на ПП/КР.

devic
21.08.2013 21:30

точно като погледнем реално базел не са нищо особено в момента. тия дето се занимават с футбола само през телевизора като чуят думичката базел се сещат за 3-3 срещу юнайтед и мача с байерн мюнхен. истината е че отбора идва тука без големи очаквания и се надяват на реванша да си оправят сметката. тия дето викат че турците щели да бият арсенал също са ми ясни. по-миналата година арсенал като игра с удинезе едва ли не се питаха с колко ще падат, даже и на емирейтс. и какво стана? същото ше е и сега, сега като излязаха съставите виждам едно - отворен мач без едностранен натиск и със сигурност гол за Арсенал.

gybito
21.08.2013 16:27

Според мен Базел са си доста солиден отбор , а ако си спомняте мачовете им от миналата Лига Европа , срещу Тотнъм и Челси ....все си мисля , че Лудогорец могат да измъкнат максимум Х и то на предела на възможностите си . Дано не съм прав все пак...

skeiro
21.08.2013 16:18

Според мен е Х, 1:1, като после ще дадем всичко от себе и ще влезем в групите. Мисля, че сме много по-мотивирани от Базел.

LoNsDaLe_
21.08.2013 15:25

За мен днес 2 мача ми правят впечатление- Челси-Вила и Фенербахче-Арсенал. И в 2-та мача очаквам головe-both teams to score. Арсенал срещу Вила са били трагични в защита и едва ли ще запазят суха мрежа срещу Фенербахче, които им готвят истински ад. От друга страна Арсенал ще компенсират лошата защита с що годе добра атака, а Фенерите едва ли могат да издържат цял мач без грешка. За Челси-Вила се чудих повече защото Моу определено е подобрил Челси в защитата и първия мач срещу Хъл са почти безгрешни. От друга страна Вила са във форма и последните 7/8 мача го доказват. Мисля че Бентеке или Агболнахор ще имат положения и няма да сбъркат а Вила определено върви в правилния път и не случайно победи Малага преди 11 дни. Успех.

zeddrags
21.08.2013 15:05

този мач може би ще е под 2.5, но с тези изненади не се знае нищо за мен резултата ще е някав нестандартен 2 на 1 за лудогорец нзм как ще стане ама ....

JORO_87
21.08.2013 14:36

по-скоро "надали" . базел имат силно нападение и със сигурност ще се разпишат. от мен гол за базел преди 52 мин- 1,83 и единичка на стяуа ,арсенал гол/гол и динамо Х на хендикап.