Валенсия привлече заместник на Солдадо

10:52
Валенсия привлече заместник на Солдадо
Валенсия е платила сумата, която е заложена като освобождаваща клауза за колумбийския нападател Дорлан Пабон, който играе за Монтерей (Мексико), въпреки че мексиканците все още дискутират някои клаузи по продажбата на играча.

25-годишният играч е познат в испанското първенство от миналата година, когато играеше под наем в Бетис. Пабон трябва да замени Роберто Солдадо, който преди дни беше продаден на Тотнъм.

"В този договор ясно е написано, че ако един клуб плати 10 милиона долара, може да вземе Пабон без противодействие от страна на Монтерей. Сега те искат ние да поемем и данъците по тази сделка, като 10 милиона е само нетната стойност на играча. Но такова нещо не е записано в договора. Ние ще сезираме ФИФА и очакваме реакцията от Световната централа по този въпрос", обясниха от Валенсия проблемите, които се появяват в момента на сделката.

Старши треньорът на Валенсия Мирослав Джукич стартира с победа 1:0 над Малага в 1-ия кръг на първенството на Примера дивисион, но обяви желанието си за нови попълнения, които да дадат повече варианти за атаката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

w0ath
21.08.2013 11:41

Не може да се сравнява с Солдадо ,но пак не е като да нямат никой..