ФА стартира дисциплинарна процедура срещу Холоуей

21:36
ФА стартира дисциплинарна процедура срещу Холоуей
Мениджърът на новаците във Висшата лига Кристъл Палас - Йън Холоуей, ще бъде привикан в Дисциплинарната комисия на Футболната асоциация и срещу него ще бъде повдигнато обвинение.

Ще бъде разгледано поведението на треньора, който си позволи сериозни критики към съдиите по време на поражението с 0:1 от Тотнъм на старта.

Основната точка ще бъдат коментарите на ексцентричния мениджър след края на срещата. Пред "Скай Спортс" той разкритикува решението на съдията Марк Клатънбърг да отсъди дузпа заради инцидентната и неумишлена игра с ръка на Дийн Мокси. В същото време фаулове в полза на Палас били подминати.

"Чака ни дълъг и труден сезон и не знам как ще я караме с хора като тези. Искам единствено справедливост на терена", побесня Холоуей след дузпата за Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard9000
21.08.2013 11:59

Страшно уважавам Холоуей.Винаги истински и честен.казва това, което мисли, когато си го помисли.често под влиянието на емоциите и може би не винаги е прав, но си остава истински англичанин.малко са такива.RESPECT

KingGeorge
20.08.2013 22:43

То бива наглост в определени количества, ама това е смешно. Не знам какъв трябва да си да смяташ, че е нямало дузпа. През целия мач всеки път, когато играч на Тотнъм докосне такъв на Палъс, им се свиреше веднага фал, а на нас никакви фалове не отсъждаха, ама оня пак не е доволен.

GARVANA11
22.08.2013 13:49

не съм гледал мача,не коментирамдали е имало дузпи за вила или не,но твоя коментар има слабости затова че някой е играл за топката и прави нарушение да не се дава така ли?погледни че по големия процент дузпи са от игра за топката тва че нападателя го е изработил или защитника е закъснял не е оправдание да не се даде фала или дузпата.относно нашия мач малко е смешно да се оплаква за дузпата тва не е волейбол и малко преди това имаше още една дузпа пак за игра с ръка,волно или неволно ръката спира пътя на топката към вратата.нормално да е нервиран след като наште играха не толкова силно и вкараха само дузпата ако бяха си вкарали положенията преди и след това и резултата беше 3-4 на 0 нямаше да е толкова нервен и да се изпусне нормална реакция на ФА

KingGeorge
21.08.2013 09:47

Аз не коментирам мача на Арсенал, а на Тотнъм. Наистина в мача на Кристъл Палъс им даваха фалове за абсолютно всяко докосване от наш играч. Защо да не си го кажа. Аз гледах репортаж от вашия мач и двете дузпи си ги имаше. При втората можеш да видиш, че Косчелни закача Бентеке с коляно преди да избие топката.

iulkata77777
21.08.2013 09:36

Стига се оправдавахте да паднахте сега съдията ни бил виновен ми каквото си е видял го е свирел няма с какво да се оправдавах Арсенал хич ги няма много ама много слаби.

overdrive
21.08.2013 06:46

"През целия мач всеки път, когато играч на Тотнъм докосне такъв на Палъс, им се свиреше веднага фал, а на нас никакви фалове не отсъждаха, ама оня пак не е доволен." - Как може да се оплачеш от това след като на нас мача ни беше далеч по-зле в това отношени и дори и двее дузпи на Вила бяха спорни. Според мен първата можеше да я има само ако беше свирил веднага, но онзи смешник не свири нищо, а виляните напраиха авантаж и не можаха да вкарат, а нашия реши чак след това да свири. Беше много смешно просто ... Втората дузпа от почти всеки ъгъл можеш да кажеш, че я има, но като гледаш от различни положения и няколко пъти ще видиш, че Кос игра за топката. И от ФА сигурно им е спрял тока кокато са го давали мача и не знаят, а имаше оплаквания, но разбира се никаква компенсация. За съжаление във футбола няма компенсация ..