Алжирец пристигна на проби в Локомотив София

16:08
Алжирец пристигна на проби в Локомотив София
Крилото на Локомотив София Антонио Цанков от днес поднови тренировки. Халфът на червено-черните се възстановява след тежко счупване на ръката, получено на мача Любимец с Локомотив, когато при едно единоборство играч на домакините стъпи върху дясната му предмишница.

Цанков се лекува по лекарското предписание, като днес направи и първа тренировка, макар и на облекчен режим. След няколко дни футболистът ще мине отново на медицински прегледи, които ще покажат как върви оздравяването на травмата и след колко време ще може да води пълноценни занимания и да е готов за игра.

В същото време от днес в Надежда се подготвя и още един играч, който ще премине проби. Това е 23-годишен алжирец, който е младежки национал на страната си, но пък е свободен агент. До края на седмицата старши треньорът Стефан Генов трябва да се произнесе дали африканецът остава в Надежда или не, уточниха от клуба.

Локомотив ще има една тренировка днес на своя стадион, която стартира в 18.30 часа и е закрита за фенове и журналисти. Подготовката за мача с ЦСКА през уикенда продължава утре със занимание по същото време и на същото място. В четвъртък след тренировката, която е в 10.00 часа на стадион "Локомотив" Стефан Генов ще говори за медиите, като началото на пресконференцията е 11.30 часа.

В същото време ръководството на Локомотив изказа благодарности към колегите си от Лудогорец на своята официална страница за жеста, който шампионите направиха към младите таланти от София. С този жест беше дадена възможност футболистите от Детско-юношеската школа на "червено-черните" да гледат безплатно от трибуните на Националния стадион "Васил Левски" първия плейофен мач от Шампионската лига между Лудогорец и Базел утре вечер от 21.45 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация