Паника обзе Венгер, ето в кои футболисти се цели специалистът

14:41
Паника обзе Венгер, ето в кои футболисти се цели специалистът
Острата реакция на феновете на Арсенал срещу трансферната политика на клуба накара мениджъра на лондончани Арсен Венгер да предприеме спешни мерки за подсилване на състава си.

Френският специалист, който няма да може да разчита на услугите на Микел Артета в продължение на месец и половина, направи ход за привличането на Йоан Кабай от Нюкасъл. Офертата от 10 млн. паунда на артилеристите за 27-годишния полузащитник срещна негодуванието на мениджъра на свраките Алън Пардю, който обвини артилеристите в некоректност.

Румънският нападател Чиприан Марика и френският полузащитник Матийо Фламини също са в полезрението на Венгер. В момента двамата са свободни агенти, след като в края на миналия сезон бяха освободени съответно от Шалке 04 и Милан.

Арсенал възнамерява да заздрави и дясната зона на защитата си. За целта топчиите обмислят да стартират офанзива за бранителя на Малага - Хесус Гамес.

Другите футболисти, които допълват трансферния списък на Арсен Венгер, са Йоан Гуркюф (Лион), Кристиан Тейо ( Барселона), Самуел Ето'о ( Анжи), Ларс Бендер (Байер Леверкузен) и Жулио Сезар (КПР).

До затварянето на трансферния прозорец остават още 11 дни, в рамките на които се очаква Арсенал да привлечени поне двама нови футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

w0ath
21.08.2013 11:34

Йоан Гуркюф би бил добра алтернатива , но сигурно са само спекулации..

Pechenqgata
21.08.2013 08:27

Гуркюф и Етоó ок ама другите мисля че няма с какво да помогнат на Арсенал. Може би Кабай но Арсенал има доста футболисти в полузащита и мисля че трудно ще намери място в отбора.

clippers_LA_90
21.08.2013 10:40

Арсенал имат точно 4-ма които стават за титуляри , другите са просто за пълнеж , а някои от тия 4-ма имат чести контузии .. определено им трябват поне един добър халф , дори двама за да има конкуренция *smile* , а и хич не ги виждам в 4-ката при налиичието на Тотнъм с този отбор , дори и Ливърпул

sdw
21.08.2013 02:51

"Острата реакция на феновете на Арсенал срещу трансферната политика на клуба".
Това го говоря на феновете на Арсенал в този сайт за прескъпия и мениджър от доста време,но все се намираше нетрезвомислещи хлапета без обективна гледна точка да ме хулят.Истината е,че всички трезвомислещи фенове на Арсенал искат Венгер вън от отбора.Не ме разбирайте погрешно.Аз харесвам и уважавам Арсенал,но докато Венгер ви е треньор няма да вземете титла още 8 години.Ще се радвам да се смени треньора,да се посмени трансферната политика и целта на Арсенал да не е просто да влезне в топ4,като един посредствен отбор,а да вземе някоя титла,каквато ще подхожда на името на клуба.

paunQ
21.08.2013 00:45

Паническа ви е главата. *lol* Марика е спекулация, Фламини има резон, а останалите са си класа. *smile* Ей, тва медиите са най-големие манипулатор след хубавите жени. *lol*

Fcb10
20.08.2013 22:42

Teйо няма да напусне Барса сам си каза , че желае да е част от отбора и да се бори за мястото си.

ogi999
20.08.2013 21:07

Надявам се на 31.08 тази паника да е вече ужас от току що приключил мач...................

overdrive
21.08.2013 06:39

Вие пилета за това живеете, нали ? Да се радвате на някоя друга победа срещу нас ! *lol*

darin.ivanov.129
20.08.2013 17:41

Венгер да копува, че мин сезон ако Тотнъм не бяха продали Модрич в Реал щяха да са 4-ти, а може би и 3-ти! Тази година върви към оставане на Бейл в Лондон и Големия Реал няма пак да свърши работата на Арсенал и да отслаби конкуренцията в Англия!

redlondon1886
20.08.2013 17:27

Всяка година някак намираме начин за класиране в топ 4 въпреки, че нямаме големи звезди в отбора, но този сезон Тотнъм, Сити и Челси се подсилиха доста и мисля, че ако не вземем няколко класни играча до края на трансферния прозорец ще се ме извън четворката.

Vinsent
20.08.2013 17:03

BREAKING: PSG makes a big bid for Premier League player

PSG have entered the race to sign Newcastle midfielder Yohan Cabaye by bidding £15 million for the France international.

shifter_fd
20.08.2013 17:09

Ако е от трол футбол страницата, значи е измислица. Засега официално само е , че Верати преподписа с отбора.

Anders0n
20.08.2013 16:54

Явно трябва някой пак да ги бие с 8 гола за да се стресне Венгер и отново да купи играчи *smile*

shifter_fd
20.08.2013 16:40

Мамаду Сако от ПСЖ. Да, да, знам че е добър и е от отбора, но като иска да си ходи, как някой да го държи на сила? Мисля, че е страхотна опция за защитата, както в центъра, така и като ляв защитник. Хем е французин, хем е млад. Ако изобщо имаше намерения да взима някого, да бе взел Лукас Динь преди нас. Ето и Коентрао се продава уж, та може и към него да се насочи. В нападение да се пробва да вземе Левандовски. Защо не? Някой гледа ли мача на Борусия в неделя? Аз лично гледах второто полудреме и Левандовски очевАдно не искаше да играе. А и ако Дортмунд не го продаде сега, ще си тръгне идното лято като свободен агент и ще изпусне много от него. Гюндоган също е перфектна опция. Не мисля, че не са останали качествени футболисти, но мисля, че проблема на Венгер е съсредоточаването в един футболист и мъките му да го купи, а като види, че след продължителен период от време не може да го вземе, тогава се отчайва и в края на трансферния прозорец купува играчи на килограм.

caramell
21.08.2013 08:01

К'ва гавра бе клоун ? Гаврата беше за вас миналата година - спечелили ШЛ , а немогат да излезнат от групата си .. е на това се вика - ГАВРА!

lybomirchy7
20.08.2013 20:40

Какъвто и резултат да ти кажа, ако ще пускаш ЕВРОСПОРТ няма да ти свърши ама никаква работа... *lol* В Лига Европа да не са само Стяуа и Базел? Ние групите ще ги минем, вие поне гледайте да влезнете в тях ама само да не се паднете в една група с Галатасарай че тогава гаврата ще е огромна... А ти като гледам така гледаш "чуждото" че направо ми се... *joking* Това че ти приемаш реалността като хейт си е твоя работа.

Arsenal966
20.08.2013 19:38

За всичко си имало пръв път,ти предвиждаш какво ще се случи а ? Кажи някой резултат,точен да пусна поне Евроспорт *joking**joking* И от кой не разбрах сме щели да ядем бой ? От Сити които,излезнаха с титулярите си,ние също и накрая 3:1.А в Лига Европа пак ти казвам,Арсенал не счита отбори като Стяуа като конкуренти *joking**joking* Или Базел,които си разпродадоха звездите. А ШЛ,не се безпокой...Арсенал с вашия късмет ще стигне поне финала.И без това винаги стигаме осмина или четвърт финалите.Не се безпокой за нас срещу Фенербахче,ти гледай пак да не минете групите ! Гледам само твоето си знаеш,не приемаш друго мнение,нито го уважаваш,затова спирам да се занимавам с тебе,но какво да се очаква от човек който гледа повече да хейтва,отколкото да си гледа отбора.

lybomirchy7
20.08.2013 19:18

Много бъркаш нещата... Но не ми се занимава да ти показвам колко по-равностоен е отбора на Челси, спрямо вашия... Едва ли един мач от подготовката е на едно ниво с мач от Висшата лига. Гарантирам ти че ако мача беше от първенството щяхте да ядете много ама много бой... Защо да е лошо за мен не падате по-надолу? За всичко си има първи път и това ще ви е първия сезон извън Шампионска лига. Вие първи отстранете Фенербахче и тогава говори. Шампионска лига трудно ще я вземете. Само с късмет няма да стане, защото като нямате играчи да го използват кел файда... Лига Европа и тя не знам колко ви е "сигурна" ама и там къв бой ще ядете от някой не ми се мисли...

Arsenal966
20.08.2013 19:07

Окслейд е един от най-големите ни таланти в момента,не е титуляр,но например ще ти е приятно ли ако Оскар вземе да се контузи за половин година ? То и той не е сигурен титуляр,но не е като да сте загубили 4тият по-избор вратар *joking* Артета защо не го споменаваш ? Той е сърцето на халфовата ни линия.Всеки отбор губи играчи,но при Арсенал тва се случва много често.Пример за това е Уилшър.Пропусна целият сезон 11/12 .А за мача със Сити,да контрола беше...в която смазахме противника,надиграхме го.Плюс това и 2та отбора бяха с титуляри.Това беше подготовка за ВЛ,важна колкото един обикновен мач във ВЛ *wink* И това,че винаги сме в топ 4 и най-вече ШЛ е важно защото отбора никога не слиза по-надолу,което за твое съжаление е много лошо.Току виж и ние вземем по-късмет ШЛ като вас,а пък ако не преминем през Фенерите,тогава Лига Европа е сигурна.Все пак Стяуа,Арсенал не ги взима за конкурент *joking**joking*

lybomirchy7
20.08.2013 18:57

Гледам много по-реално на нещата отколкото повечето фенове на арсенал. Мача със Ман.Сити от подготовката ли беше? Само това ми отговори. Помисли и над това щом сте толкова зависими от Чембърлейн и нямате адекватен заместник за какво говорим... Вермален доколкото видях май вече редовно го застига някоя "контузия"... Свикнал съм всяка година отбора ми малко от малко да си постига целите. И има един лаф - целта оправдава средствата... И това че всяка година сте в 4-ката топли ли те? (ама честно отговори)...

Arsenal966
20.08.2013 18:50

Леко с хейта и гледай реално.Мача със Сити,всички си бяха наред и...разгром ! На нас ни липсват 5ма играчи и един от тях е огромен талант.Други 2ма са капитаните ни ! Ти си свикнал всяка година 50+ милиона харчене редовно за играчи,но при Арсенал не е така.И все пак винаги сме в топ4 и в ШЛ !

lybomirchy7
20.08.2013 18:46

А вие и с целия си отбор пак сте зле... Върнат, не върнат не виждам каква е разликата... Пак ли почвате със старата песен - ако нямаше толкова контузени... Все едно на другите отбори играчите не се контузват... Разликата идва от това че другите отбори имат поне малко от малко качествени хора на пейката, а вие нито в отбора нито извън него...

Arsenal966
20.08.2013 18:19

Те нека си преговарят...и ние преговаряхме с много играчи,но нищо.А и на Тотнъм им трябват трансфери,просто защото са мега зле без Бейл.На нас върнат ли ни се всички играчи и няма контузени ни трябват максимум 3ма играчи и ще се борим за титлата.Но ...Арсенал никога не е имал късмет с контузиите.ОХ около 6 месеца,Артета месец и нещо,Вермаелен и той толкова,Рио също е контузен,а Монреал ще е готов за мача с Фулъм.

shifter_fd
20.08.2013 17:30

Това вече е друг въпрос. Или - или ... ако искат идват, ако неискат , не идват, но по-важно е Венгер да опита , а не да умува над географията на Еквадор и да търси Пиринеите там

lybomirchy7
20.08.2013 17:25

То има много опции пред французина, друг е въпроса че арсенал не е опция пред много играчи.

shifter_fd
20.08.2013 17:22

просто отбелязвам, че са опции пред Венгер и не бъди чак такъв песимист. Ти направи Арсенал средняшки отбор бахти, а те и тая година пак ще се борят за топ 4. Друг е въпроса дали този сезон, ще успеят да се наместят в топ 4.

lybomirchy7
20.08.2013 17:17

Ти наистина ли мислиш че Коентрао, Гюндоган, Левандовски и дори Сако ще иска да играят за арсенал? Евентуално само Сако (все пак е на 23г.) за да натрупа малко опит и да ги използва за трамплин към друг отбор. \\\ Докато французина се чуди кво да прави и как да спасява положението. Тотнъм преговаря за Коентрао, Вилиан и Ламела.

lybomirchy7
20.08.2013 16:28

Бендер, Ето`o, Тейо и може би Кабай няма за какво да се местят от сегашните си отбори. А решат ли все пак да преминат, французина да е готов да плаща доста пари.

caramell
20.08.2013 16:21

Не паника ами незнам какво трябва да е! Да купуваш куп играчи не е в стила на Венгер направо. Аз си знаех , че накрая така ще стане.. цяло лято гледа Суарес да вземе - нищо не стана. Сега ще взима това , " което е останало на пазара " .. Кабай,Бендер и Сезар са доста добри опции. Само да не остане с " пръст в г...за ". Жофри Конгобия е адската опция според мене..

Поне едно е ясно : До края на трансферния ще има 10000 спекулации , около футболисти свързвани с Арсенал и дано се осъществят поне 4 трансфери.

bayo45
20.08.2013 16:07

Всяка година си е една шибана работа с тези авариини венгерови трансфери които тои прави панически.Абе купи един,даи всичките пари на куп за един ама да е световна класа.Тои ще си върне парите.Перси беше в ръцете ни.Продадохме го и сега стискаме кълките и се ваика ме като няма кои да вкарва.Да гледа сега как блъска головете за М.Ю.Тъпа работа.Аман,омръзна ми вече всичко.Всяка година все едно и също става в Арсенал.*erm*

RMAD1902
20.08.2013 16:05

Да взема Хесус и Бендер стигат му той иска шампион да става с отбор който не прави трансфери с класни футболисти едни и същи по 2-3 години седат

LFC_Fan93
20.08.2013 16:02

Аз лично си мисля,че на Арсенал им трябва един Гюндоган и нападател,но не от типа Жиру,а по-подвижните нещо като фалшива деветка.Венгер си знае,но според мен Кабай изобщо не им трябва.

Di4eto_88
20.08.2013 16:01

Действаи Венгер с тея контузени минимум 3 нови играча трябват !

shifter_fd
20.08.2013 16:01

Фламини да се върне в Арсенал? Това надали ще се хареса на някои от феновете. Гуркюф е добра опция и е ИМЕ, демек от типа трансфери, които се искат от Венгер да ги прави.

shifter_fd
20.08.2013 17:13

За това съм съгласен, просто отбелязвам, че от играчите изброени в статията Гуркюф е ИМЕ, а феновете на Арсенал са недоволни точно заради НЕпривличането на такива играчи.

man_unitedboy6
20.08.2013 17:11

Няма да го вземат защото лион ще се борят за нещо значимо в Лига1 *wink*

Johan_Cruyff_14
20.08.2013 15:44

Мосюто отново с изцепка. Много ми е интересно как ще вземе Тейо, след като преподписа до 2018-та преди има-няма две седмици*lol*

Johan_Cruyff_14
20.08.2013 16:05

Всъщност, не. Деградиралият французин или ще се опита да вземе някой с договор до 2018-та, или въобще няма да вземе никой*lol**joking**lol*

Premierleague9
20.08.2013 15:53

Може и под неам да го искат, ама не ми се вярва да го пуснат от Барса.

overdrive
20.08.2013 15:51

Интересно ли ти е ? Ще ти обясня - не го иска, а това е медийна т*па измислица ? Трудно ли е да се сетиш ?

bahtimaikata_97
20.08.2013 15:30

на Арсенал и в частност на Венгер трансферната политика е просто с една дума плачевна, не може цяло лято за един футболист уж да се бориш и накрая кат останаха 2 седмици до края на прозодеца да правиш луди трасфери на футболисит които не се знае изобщо стават ли не стават ли

RMAD1902
20.08.2013 15:29

За Ето'о се съмнявам да дойде ама хесус може както и Бендер футболисти има ама явно пак показват слабо ниво

aa2
20.08.2013 15:27

Я сега някой да даде списък на 16-19 годишните таланти от 1-ва и 2-ра лига във Франция за да видим реалните цели на Венгер..Омръзна ми цяло лято да чета хубави имена свързани с Арсенал и накрая нищо, вече очаквам само младежи да се присъединяват към нас.

chelseamou
20.08.2013 15:24

Хайде да видим дали поне 1 от тези играчи ще дойде.

Barcelona_4ever
20.08.2013 15:22

Венгер се е доказал като треньор но политиката му в последните години куца *thumb_down* Пожелавам му успех все пак в привличането на някой от тези играчи *ball* П.С. Не мисля че има шанс за Тейо ... той поднови договора си с Барса ! *smile*

Inevitable
20.08.2013 15:19

ехеееее :д ако е истина , той толкова футболисти не е купувал от началото на кариерата си бе :Д
ама все пак и да не е купувал играе отбора му всяка година ШЛ, и разбира доста от футболисти той, много ме кефи Венгер като тренер.. голям е *smile*

Cvet666
20.08.2013 15:17

От всички реално биха били взети Бендер, Сезар и Кабай... Лион ме съмнява да дадат Гюркюф ,както и Барса Тейо. Ето'о ще иска по половин милиард на седмица за това също го отписвам *lol* Марика и Фламини ако Aрсенал ги иска наистина ,няма да има проблем да ги вземе...

Don_Matthew
20.08.2013 15:17

Да вземе Тейо и Бендер на всяка цена, пък от другите който успее..

Gopcho
20.08.2013 15:03

Ако ще взима играчи от лион да взима Александър Лаказет, макарче и Йоан не е никак лош.

_Jericho_
20.08.2013 15:01

Възможни изглеждат само Фламини и Гамес. Другите не виждам как ще се навият да играят за Арсенал, колкото и да е тъжно.

Premierleague9
20.08.2013 15:01

ХАхаахха сериозно ли?*lol**lol* Нали щеше да има класни попълнения в Арсенал? Чипран Мариака ли е това*joking* Тейо абсолютно никъв шанс да го вземат от Барса. Ето'о може, ама не вярвам Арсенал да му плащат минимум 100к заплата, пък и е на 32. От тези само Бендер и Кабай стават, даже те не са чак толкова класни.

overdrive
20.08.2013 15:25

Знам ! Венгер много искаше Суарез, но Пуул се дърпаха. Ако успее да ни изненада с някой нападател от същата класа ще е добре.

overdrive
20.08.2013 15:24

Добре, разбирач !

Premierleague9
20.08.2013 15:24

Ларс не съм го гледал как играе, кога да гледам Леверкуен...? Според мен на Арсенал им трябва един по-класен играч, който да се отличава и да помогне на отбора да постигне успехи. В Арсенал кой може да поведе отбора поне за ФА Къп и Топ 4? Уилшър освен, ама той е халф. Трябва ви един класен нападател като Ибра, Рууни, Фалкао, Кавани (само давам пример с тези играчи). С тях ще с печелите трофей не с Фламини... ама трябва да развържете кесията.

Premierleague9
20.08.2013 15:18

Ще се радвам ако вземем Кабай, но не и ако привлечем само него,защото както казах не е достатъчно класен, за да реши проблемите ни в центъра на терена. Виш, примерно един Модрич ще е достатъчен, ама само Кабай не. А и кво му е на Клевърли?

man_unitedboy6
20.08.2013 15:18

Пий си хапчетата кабай никога не сме го искали той искаше да дойде самопредложи се.Фелайни е класи над Кабай тва беше вица на деня който каза :Д ние и беза нови попълниения бием а вие си бийте виатнамците с 10 на 0 ма падайте от астън вила у дома :Д

man_unitedboy6
20.08.2013 15:15

Че кво му е на клевърли?

overdrive
20.08.2013 15:11

Теб нещо има ли ти ? Нали отбора ти искаше Кабай преди 1 месец ? Кабай е далеч по-доказан от Фелайни например който вие искате толкова много да вземете. А Бендер е много добър и има много потенциален и където и да отиде ще се раздава на макс и според мен го чака много добро бъдеще. Не знам ти какво разбираш под думата класа !? *lol*

Arsenal966
20.08.2013 15:05

Да,отбора ти не му ли трябва в момента халф и то класен ? Мойс ако вземе Кабай в Ман Ю,100% няма да се радваш.Или сте си добре със Клевърли ? *joking**lol**joking*

Gopcho
20.08.2013 14:57

Хората са казали:
"малко акъл да имаш, ама да ти дойде на време"

Arsenal966
20.08.2013 14:56

Йоан Кабай от изредените най-искам да дойде в Арсенал.Марика няма да е лошо да дойде,ако дойде за без пари.Фламини като характер изобщо не ми харесва,много е агресивен а и се води предател.Плюс това гони 30те и не е във форма.Вместо Хесус Гамес,ако вземем Ричардс или Ван дер Вил ще е по-добре.Гюркюф и Сезар са ненужни трансфери.Французинът не е с нищо по-добър от Кабай,който има опит и в ВЛ,а при оставането на Фабиански,нямаме нужда и от Сезар.Тейо и Ето ме съмняват да дойдат в Арсенал.Барса искат да задържат крилото си,а Ето ще предпочете парите на Челси.Ларс Бендер също е много добър,но щом Байер се отказали 25 милиона за него,Венгер едва ли ще предложи повече.

panew
20.08.2013 14:53

Не знам защо Венгер винаги в последния момент се усеща и тръгва да купува на пожар... прахоса почти цяло лято със Суарез и чак сега тръгна да мисли трезво.

sakata_97
20.08.2013 14:52

Откъде пак измислиха тея Уинър,че се интересуваме от Фламини и Марика,пълни простотии

overdrive
20.08.2013 14:56

За Марика имаше слухове, а и той е свободен агент в момента, но за Фламини просто бях чул, че е тренирал с отбора.

Kaizera96
20.08.2013 14:49

Искам да видя Ето'о в Арсенал, не знам дали ще пасне на стила, но е класен нападател *smile*