Приключи кампанията "Еврофутбол дава още повече!"

10:51
Приключи кампанията "Еврофутбол дава още повече!"
Очаквайте определянето на жребия за 10 печалби по 1 000 лева

Кампанията "Еврофутбол дава още повече!" приключи на 19.08.2013 г. В продължение на един месец – от 19.07.2013 г., всички непечеливши залози на минимална стойност 10 лева, без значение за кой вид спорт са направени, можеха да участват в битката за 10 допълнителни печалби от по 1 000 лева. Печелившите ще станат ясни на 22.08.2013 г., когато в 14:00 часа, чрез жребий, в Централния офис на компанията, ще бъдат определени техните имена. Те ще бъдат обявени малко след това в официалната интернет страница на "Еврофутбол", както и в групата и страницата във Фейсбук.

За да се включат в кампанията, играчите трябваше само да попълнят трите си имена, телефон за контакт и дата на раждане на гърба на непечелившата квитанция и да я пуснат в специална урна, поставена на видно място във всеки букмейкърски пункт. Най-голям интерес имаше в регионите Бургас, Варна, София, Стара Загора и Пловдив, а пунктът на адрес: Добрич, бул. "Трети март" №15 е един от първенците с най-много постъпили талони за минималната сума от 10 лева. Най–интересното е, че точно в този пункт на "Еврофутбол" през лятото на миналата година бе спечелена и наградата от друга кампания на българския букмейкър – "Голямата игра", а именно чисто нов автомобил Сузуки SX4. Дали и този път ще има късметлия оттам ще стане ясно само два дни.

Допълнителните парични печалби ще се изплащат в офиса на регионалния представител за региона, в който е издадена печелившата квитанция или в централния офис на "Еврофутбол" ООД на бул. "Джеймс Баучер" №12 в София.

"Еврофутбол дава още повече" важеше за прогнозите върху резултати от спортни състезания и предвижданията за Гонки. Допълнителните печалби ще се получават срещу представяне от участника на лична карта, данните от която съвпадат с тези от гърба на печелившата квитанция. Срокът за изплащане на паричните печалби е 7 дни, считано от деня, следващ определянето й. Повече за правилата можете да намерите ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация