Васлуй - Сагеата, спечелен

15:17
Васлуй - Сагеата, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 8 познати от 12 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 19.08.2013 г.



И двата съперника стартираха новия сезон колебливо, но като възможности коренно се различават. Редица кампании назад Васлуй не беше изпускал възможността да се изявява на международно сцена, но ето че сега ще трябва да се задоволи само с мачовете у дома. Не само поради това, а и предвид добрата му селекция, тимът е смятат за един от основните претенденти за попадане на едни от най-високите места в таблица. Многото нови играчи и новоназначения треньор ще имат нужда от време да се напаснат и това е видно, но съперник като днешния следва да бъде преодолян с лекота. Сагеата Нъводари е новак в елита на страна. До момента той се изправи срещу доста посредствени опоненти, но успя да вземе само една победа в първия кръг в домакинството си на закъсалия в много аспекти Газ Метан и то с 1:0. Следващите съперници също бяха от неговата черга, но той заслужи две ремита преди в последния кръг да падне от Поли Тимишоара като домакин с 1:2. Нещата трябва да започнат да си идват по места и Васлуй и мач като днешния изглежда добър старт за това му начинание.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.55

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
19.08.2013 21:05

Мен Хелзинборг за пореден път ще ме издънят. Как може бе, тия Мелби едва дишат, ше водят 2:0 на полувремето. цццц

zeddrags
19.08.2013 18:02

еее един път да не мисля по друг начин

night_wolf1984
19.08.2013 16:10

хаха Габала падат с 1-0 ,а аз си мислех ,че ще бият с хендикап*angry*