32 421 лева получи бургазлия за девет мача в права колонка

15:00
32 421 лева получи бургазлия за девет мача в права колонка
1 421 лева от Гонките срещу 10 лева залог – отново в Бургас

Бургазлия спечели 32 421,14 лева, след като позна крайния изход на девет мача в права колонка – това е акцентът в краткия обзор на големите печалби в Еврофутбол от отминалите дни. В съботата участник от крайморския град "се прицели" в срещи от немското, английското, португалското, датското и френското първенства – това се случи в букмейкърския пункт в бл. 55 в ж.к. "Славейков". Ето и успешните прогнози:

ФК Кьолн – Зандхаузен
    1
Кайзерслаутерн – Ерцгебирге АУЕ
    1
Вердер – Аугсбург
    1
К.П.Р. – Ипсуич
    1
Вит. Гимараеш – Олянензе
    1
М`Гладбах – Хановер 96
    1
Норселанд – Олборг
    1
Марсилия – Евиан ТГ
    1
Айнтрахт Фр. – Байерн Мюнхен
    2

"Парадът на правите колонки" продължи с две големи печалби в пункта на ул. "Училищна" №4 в Асеновград. Участник оттам си тръгна със 7 733,34 лева за крайния изход на шест двубоя, също в съботния ден. Щастливецът избра три сблъсъка от Острова, два от Германия и един от Шотландия, за да осъществи своя успех с предвиждания "1" за три от мачовете и с "2" за останалите. Друг продължи традицията и "се пусна" още на следващия ден на осем срещи в права колонка, отново за краен изход. Той получи 3 961,58 лева за 1-ца за седем от двубоите - два от Швеция и по един от Унгария, Франция, Холандия, Англия и Германия, и 2-ка за още един от шведското първенство.

Гонките също отчетоха страхотни печалби – отново Бургас "приюти" най-голямата от тях. Участник оттам грабна 1 421 лева срещу залог от 10 лева за 1-3 място в петата гонка в Шефилд. Това се случи в петък, при букмейкъра на ул. "Демокрация" №82. Същото надбягване и залог избра и шуменец – той пък спечели 744,25 лева срещу 5 лева в пункта на ул. "Македония" №53. Други 706,50 лева при 5 лева за талона отидоха при пловдивчанин, бул. "Освобождение" №31, пак за първите три хрътки по точния им ред на финиширане, но в гонка №11 в Суиндън. Букмейкърския пункт на ул. "д-р Съйко Съев" №15 в Ловеч пък стана арена на следващия успех – играч прибра 550,55 лева срещу залог от 1 лев за Трио в осмата виртуална гонка в Гренд Сентрал. Успехите в петъчния ден не пропуснаха и небезизвестния пункт на бул. "Панония" №48 във Видин – трима "се отчетоха" с хубави суми. Първият взе 870 лева за победителя в първото надбягване в Шефилд. Вторият получи 930 лева също за победител, но в петата гонка в Нотингам, а третият повтори отчасти подвига на предшествениците си – 810 лева за Победител в Нотингам, но в гонка №3. И седмият ден от изминалата седмица донесе добри печалби на участниците в Гонките на Еврофутбол. Букмейкърът на бул. "Беломорски" №4-6 в Кърджали имаше честта да влезе в историята на надбягванията с хрътки с доброто съотношение на приети залози и изплатени суми. Двама играчи оттам му "помогнаха" – първият спечели 972,50 лева срещу 50 лева и прогноза за Трио в деветата гонка в Бел Вю. Вторият пък си тръгна с 902,50 лева отново срещу 50 лева на талона, пак за Трио, но в четвъртото надбягване в Пуул.

Днес е последният ден от кампанията на българския букмейкър "Еврофутбол дава още повече!". Още информация за това как да увеличите своите шансове за печалба можете да намерите ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация