"Няма разлика между "В" група и "Б" група"

14:57
"Няма разлика между "В" група и "Б" група"
Капитанът на Хасково Недялко Хубенов не вижда необходимост от кой знае колко дълга адаптация на отбора в професионалния футбол. Хасковлии спечелиха вчера с 2:1 срещу Дунав Русе 2010 в мач от 2-ия кръг на "Б" група, а преди това победиха и Академик Свищов с 2:0 като гости.

"Направо съм изненадан. Това не е "Б" група, а си е жива и обикновена "В" група. Мога да кажа, че няма никаква разлика между мачовете в нашата Югоизточна трета дивизия и това, което виждам до момента във второ ниво. Ако всичко е наред в нашия клуб, Хасково ще си играе без проблеми тук", коментира капитанът на хасковлии Недялко Хубенов, шампион с Локомотив Пловдив.

Опитният полузащитник, който вчера асистира за първото попадение на своите, добави, че той и съотборниците му играят мач за мач.

"Стараем се всеки мач да постигаме победа, а къде ще се класираме накрая, ще се види. Има добър колектив, треньорът ни е много амбициозен и не спира да работиЦ изобщо обстановката е много добра. Играл съм и в други отбори, така че мога да направя сравнение. Хасково ще бъде един от добрите отбори в групата", завърши Недялко Хубенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари