Гуардиола взима Малдини в Барселона

11:25
Гуардиола взима Малдини в Барселона
Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола е предложил на легендата на Милан Паоло Малдини да се присъедини към каталунците.

В разпространената информация не се казва точно каква длъжност ще изпълнява бившият капитан на "росонерите", ако реши да приеме предложението на испанците. Бранителят заяви, че не иска да става треньор след края на кариерата си, но има вариант да се обвърже с испанското първенство. Повече подробности не се съобщават, освен че се припомня за престоя на бившия му съотборник Деметрио Албертини в Барселона. Любопитен факт се оказа и решението на Гуардиола да посвети трофея на Шампионската лига именно на Паоло Малдини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
31.05.2009 12:59

Естествено че са спекулации.Има да пишат за Тевес,Кристиано,Кака и тн да вървят където сметнат за добре тоест където ги пускат в игра и получават добри пари.

omonigotemile
31.05.2009 12:32

Спекулации! Както се говореше, че Недвед ще играе още , преди време, че Зидан ще играе още. Пък дори и да се има предвид да участва като част от ръководството пак не ми се вярва..Какво общо има Малдини с Барса *sick* Според мен Паоло ще се отдаде на заслужена почивка, далеч от футбола за известно време!