Суонзи - Ман Юнайтед, спечелен

15:12
Суонзи - Ман Юнайтед, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 7 познати от 10 мача - 70.0% успеваемост

Залог на деня за 17.08.2013 г.



Суонзи като клуб, а и като отбор безспорно претърпява сериозно развитие. В игрови план през миналия сезон той разчиташе много на здравата си защита и почти изцяло само на головете на испанската деветка Мичу. По време на трансферния прозорец треньорът Лаудруп показа изключително далновидна трансферна политика и подсказа, че желае да надгражда игровия стил на тима, а не просто да се стреми да задържи нивото. Трансферите на Уилфред Бони от Витес (голмайстор), Шелви от Ливърпул и националът на Испания до 21 години Джорди Амат от Еспаньол показват точно това. Суонзи ще се стреми да продължи да вдъхва сигурност в защита, но головете вече ще бъдат разпределени между Мичу и най-вероятно Бони и от части от страна на Шелви. Тимът ще търси стабилност, но без акцентът да пада върху сигурната игра я отбрана, а разгръщането на много бързи, добре разиграни и остри контри ще дадат насоката на игра. От подобен подход на игра най-много ще страдат точно тимовете определяни за явни фаворити срещи уелсците. Манчестър Юнайтед стартира сезона обгърнат от мистерия. Не само въпросът дали Руун ще остане в отбора тревожи феновете и новия треньор. Отбраната все още търсите титулярните си четирима изпълнители, Гигс е смятан за титуляр поне в първите мачове, но той трудно издържа цял мач, а и в фаза защита не е възможно най-ефективният вътрешен халф. Слабостите в дефанса не бяха преодолени по времето на сър Алекс Фергюсън, а Дейвид Мойс едва ли също ще се справи. Атаката ще е основното оръжие на червените дяволи и надеждите са свързани с това Ван Перси да бъде все така на ниво, а и Рууни да остане и да заиграе  по-често. Заха и Уелбек са другите големи заплахи за противниковите вратари, но концепцията на тима вероятно ще бъде да вкарва гол повече от противника, а не да се стреми на всяка цена да запази мрежата си суха. Юнайтед вероятно ще има проблеми днес и като знак в първия кръг тази среща изглежда трудно за предвиждане, но тази опция следва да бъде изпълнена с лекота.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.67

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
17.08.2013 19:36

Извинявам се, не знаех кой е съдията *joking*.

mistral
17.08.2013 19:32

Суонзи да отбележи над 1,5 гола не е лишено от логика, според мен. Манчестър може и да не вкара.

devic
17.08.2013 16:56

собственика на анжи каза че сменя политиката, дали пък не е инвестирал в една много по-сигурна насока където няма случайни неща? да няма изгорели после с тия дебели коефиценти

zeddrags
17.08.2013 16:14

6 от 10 ама няма проблеми, вчера мислех пак да кажа че на гостите им са вкарали повече от 50 гола в 20 мача и както виде не излезе, неска пак прогнозата е малко крива по скоро 0-1, 0-2 ще завърши мача, но късмет може и домакините да вкарат.......според мен мн по сигурен е Нек и Цволе Х2 имат 1.48 коеф и ЦСКА под 2.5 и ето над 2 коеф имаме