Брей Уондърърс - Корк Сити, загубен

17:39
Брей Уондърърс - Корк Сити, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. август: 6 познати от 9 мача - 66,66% успеваемост

Залог на деня за 16.08.2013 г.



Брей няма победа във вече 8 поредни шампионатни изяви, но днес има чудесни предпоставки да се надява, че ще стъпи на победния път. Не само фактът, че той е домакин е нещото което му дава предимство. В шампионата Корк спечели последната си домакинска изява с 1:0 срещу последния и обречен тим на Бохемианс, иначе преди това беше взимал пълен комплект точки в първите дни на месец юли. Днес гостите пристигат с куп проблеми за тази среща. Дейвид Раян и Нийл Хорган са под върпос, а със сигурност аут са титулярите Денехи, Мъри и Дарул Хорган. Домакините са в пълен състав, като нямат липсващи и наказани и при тези обстоятелства са задължени, ако не намерят сили за победа, то поне да постигнат до положителна промяна в точковия си актив. Брей се бори за спасението си и ще бъде по-мотивиран, а Корк, въпреки че е близо до опасната зона, не изпитва реална заплаха от изпадане, а и в елита има поне няколко по-слаби тима от него.

Прогноза: ; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари