Лацио напът да загуби Мауро Сарате

18:30
Лацио напът да загуби Мауро Сарате
Агентът на аржентинската звезда Мауро Сарате заяви, че не е сигурен дали играча ще остане в Лацио и допълни, че "орлите" имат десет дни за да финализират трансфера на нападателя за 18 милиона паунда или ще бъдат прегледани оферти от други клубове.

Президентът на Лацио Клаудио Лотито обяви, че е договорил постоянния трансфер на играча от Ал Сад по-рано този месец, но явно ситуацията не е изяснена. Серхио Сарате заяви:

"Аз очаквам обаждане по телефона и Лотито трябва да ми каже до 30 юни, че е финализирал трансфера. Ние му дадохме краен срок до 30 април да говори с арабския клуб и да намерят общ език. Това не се случи, така че ще трябва да се плати клаузата за откупуване на играча, за да може той да си тръгне от Ал Сад. Президентът Лотито трябва да направи транзакция на парите през следващите 10 дни и ние ще бъде доволни и спокойни, когато Ал-Сад получат парите. Докато няма преведени пари, няма спокойствие за нас. Аз обаче не съм сигурен, че Лотито ще плати исканите пари. Не съм обаче притеснен за бъдещето на Мауро. Ако той не остане в Лацио, тогава определено ще отиде в друг клуб, а оферти за него не липсват. Мауро ще бъде щастлив да остане и ние говорихме за петгодишен договор, но всичко зависи от Лотито. Ако Лацио не плати парите, вписани в клаузата, ние имаме още четири или пет тима, които очакват новини по случая от Италия, Испания и Англия. Ако Лацио не плати, това определено няма да бъде наш проблем."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация